21 C
Athens

Ποτσετίνο: Οι παίκτες μου πρέπει να αισθανθούν τον πόνο της ήττας

Τον πόνο της ήττας από τη Λίβερπουλ στον τελικό του Carabao Cup πρέπει να αισθανθούν οι παίκτες της Τσέλσι σύμφωνα με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Οι Μπλε του Λονδίνου ηττήθηκαν στον τελικό του Carabao Cup από τη Λίβερπουλ και ο Ποτσετίνο έστειλε μήνυμα για τη συνέχεια τονίζοντας πως πρέπει να συνεχιστεί η δουλειά και να υπάρχει πίστη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Οι παίκτες μου είναι επαγγελματίες. Τώρα χρειάζεται να πάμε μπροστά, αλλά πρέπει να αισθανθούν τον πόνο της ήττας. Όταν παίζεις για ένα τρόπαιο, δεν μπορείς να πεις κάτι και να τους κάνεις να νιώσουν καλύτερα. Χρειάζεται να συνειδητοποιήσουν πως πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε.

Όταν αγωνίζεσαι σε αυτό το επίπεδο, θα πρέπει να αισθάνεσαι τι σημαίνει να παίζεις για ένα μεγάλο τρόπαιο. Θυμάμαι ότι μετά από τρία με τέσσερα χρόνια με τον Κλοπ στον πάγκο της, η Λίβερπουλ είχε χάσει σε έναν τελικό Europa League και σε έναν τελικό Champions League.

Όμως συνέχισαν να πιστεύουν στο σχέδιό τους και γίνονταν κάθε σεζόν όλο και πιο δυνατοί μέχρι που πήραν αυτό που ήθελαν. Αυτό είναι ένα καλό παράδειγμα και αν θέλουμε να κοντράρουμε μία ομάδα όπως η Λίβερπουλ, χρειάζεται να συνεχίσουμε να πιστεύουμε. Αυτό είναι το σημαντικότερο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς