17.8 C
Athens

Λαμία, η αγαπημένη αντίπαλος της ΑΕΚ: Το αήττητο 16 αγώνων και τα 28-3 τέρματα υπέρ της Ένωσης

Η ΑΕΚ πέρασε και φέτος… σβηστά από την έδρα της Λαμίας επικρατώντας με νέα «τριάρα» όπως και στο ματς του πρώτου γύρου στην άδεια OPAP Arena.

Η Ένωση έκανε τα απολύτως απαραίτητα για να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ό,τι κι αν γίνει στα ματς των συνδιεκδικητών του τίτλου απόψε (25/2).

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έκανε περίπατο στη Φθιώτιδα κόντρα στη Λαμία που αγωνίστηκε χωρίς τους δύο καλύτερους φετινούς της παίκτες (Καρλίτος – Τσιλούλη), με τον δεύτερο να έχει υπογράψει προσύμφωνο με τους Κιτρινόμαυρους όπως αποκάλυψε ο Λεωνίδας Βόκολος, που μάλιστα μετά από αυτή του τη δήλωση κινδυνεύει να χάσει τη θέση του στον πάγκο των Φθιωτών!

Αβέβαιο το μέλλον του Βόκολου στον πάγκο της Λαμίας μετά την αποκάλυψη για Τσιλούλη και ΑΕΚ

Για την ΑΕΚ, αυτή ήταν η 13η νίκη σε 16 αγώνες πρωταθλήματος με τη Λαμία από το 2017 μέχρι… χθες, με τρία ματς να έχουν λήξει ισόπαλα. Συνολικά, η Ένωση είναι αήττητη κόντρα στην αγαπημένη της αντίπαλο, έχοντας μάλιστα ένα εντυπωσιακό νούμερο στα υπέρ της τέρματα σε ματς πρωταθλήματος (28-3) με το τελευταίο τέρμα της Λαμίας πριν το χθεσινό του Σίντκλεϊ να εντοπίζεται τον Απρίλιο του 2019, πριν από πέντε ολόκληρα χρόνια.

Το ίδιο θετική είναι η παράδοση και στο Κύπελλο για την ΑΕΚ που μετρά τρεις νίκες επί της ομάδας από τη Φθιώτιδα με 7-1 τέρματα υπέρ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς