17 C
Athens

Μήτρου-Λονγκ: Τιμή και περηφάνεια να αγωνίζομαι με την Ελλάδα, το περίμενα καιρό

Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με την εθνική Ελλάδας στο ματς της Δευτέρας (26/2) κόντρα στην Ολλανδία, αφού ο άσος του Ολυμπιακού πήρε τη θέση του Γουόκαπ για το συγκεκριμένο παιχνίδι ως νατουραλιζέ.

Αυτή τη στιγμή ο Μήτρου-Λονγκ την περίμενε καιρό όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο σάιτ της ΕΟΚ, προσθέτοντας πως νιώθει τιμή και περηφάνεια που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με τη γαλανόλευκη στο στήθος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι ενθουσιασμένος και λίγο ανυπόμονος για το αυριανό παιχνίδι. Είναι τιμή και περηφάνεια να φοράω αυτά τα χρώματα, αυτή τη φανέλα, υπάρχουν πολλά συναισθήματα. Το περίμενα πολύ καιρό αυτό. Αυτή η εβδομάδα ήταν πολύ μεγάλη για την ομάδα και την προετοιμασία της και είμαι πολύ συγκεντρωμένος ώστε να μπορέσω να βοηθήσω.

Όποιος παρακολουθεί τον Τόμας (σσ. Γουόκαπ), ξέρει ότι δεν είναι εγωιστής ως παίκτης, ότι μπορεί να οδηγήσει μια ομάδα. Ως παίκτης το έδειξε και πριν από δύο μέρες στον αγώνα με την Τσεχία. Θέλω να είμαι ο εαυτός μου και να κάνω παρόμοια πράγματα. Ο κόουτς Σπανούλης μας οδηγεί στην σωστή κατεύθυνση με το πάθος του και την ενέργειά του. Θέλω να κάνω ό,τι μου ζητήσει η ομάδα και να αφήσω τα πάντα στο παρκέ.

Η μητέρα μου από την ημέρα που τελείωσα το κολλέγιο έκανε ό,τι μπορούσε για να πάρουμε το διαβατήριο και έκλαψε την ημέρα που έγινε πραγματικότητα. Θέλουμε κι εγώ και ο αδελφός μου όποτε μας δίνεται η ευκαιρία να εκπροσωπήσουμε την χώρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς