23.2 C
Athens

Με Παπαγιάννη και Ναζ Μήτρου-Λονγκ στην Ολλανδία η εθνική, ποιοι έμειναν εκτός

Αυτή είναι η δωδεκάδα που επέλεξε ο Βασίλης Σπανούλης για το ματς κόντρα στην Ολλανδία τη Δευτέρα - Με ηχηρές απουσίες και τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ ως νατουραλιζέ

Γνωστή έγινε το μεσημέρι της Κυριακής η δωδεκάδα της εθνικής για το ματς της Δευτέρας (26/2) κόντρα στην εθνική Ολλανδίας στη Χάγη.

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρώτη νίκη στην εποχή Σπανούλη επί της Τσεχίας στο κατάμεστο ΣΕΦ, η «γαλανόλευκη» αναχωρεί σήμερα για την ολλανδική πόλη, με τους Γιώργο Παπαγιάννη και Ναζ Μήτρου-Λονγκ να βρίσκονται κανονικά στην αποστολή.

Ο Έλληνας σέντερ δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα στον αριστερό προσαγωγό και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά κόντρα στους Ολλανδούς, σε ματς που ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την γαλανόλευκη στο στήθος.

Από εκεί και πέρα, όπως ήταν γνωστό, εκτός για διάφορους λόγους (κυρίως ξεκούρασης πέραν του Λαρεντζάκη που ένιωσε ενοχλήσεις μετά το ματς με Τσεχία) έμειναν οι: Τόμας Γουόκαπ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ντίνος Μήτογλου και Κώστας Παπανικολάου.

Η αποστολή της Ελλάδας για το ματς με την Ολλανδία αποτελείται από τους:

Νίκος Ρογκαβόπουλος
Κώστας Αντετοκούνμπο
Δημήτρης Μωραΐτης
Παναγιώτης Καλαϊτζάκης
Γιάννης Κουζέλογλου
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος
Βασίλης Τολιόπουλος
Λευτέρης Μαντζούκας
Ναζ Μήτρου Λονγκ
Βαγγέλης Ζούγρης
Μιχάλης Λούντζης
Γιώργος Παπαγιάννης

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς