16.1 C
Athens

Η ΑΕΚ επιβεβαιώνει τη συμφωνία με Τσιλούλη για το ερχόμενο καλοκαίρι

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ήδη ο Σωτήρης Τσιλούλης, με την Ένωση να επιβεβαιώνει τον... Λεωνίδα Βόκολο σε ένα πρωτόγνωρο σκηνικό για τα ελληνικά δεδομένα

Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα του από το ερχόμενο καλοκαίρι ο Σωτήρης Τσιλούλης, σε μια μεταγραφή που αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Ένωση ο προπονητής της Λαμίας, Λεωνίδας Βόκολος!

Από το περιβάλλον της Ένωσης επιβεβαιώνεται η προφορική συμφωνία με τον 29χρονο Έλληνα άσο, τονίζοντας πως η ομάδα της Φθιώτιδας είχε ενημερωθεί σχετικά για τις επαφές των δύο πλευρών από τον περασμένο Γενάρη.

«Βόμβα» Βόκολου για Τσιλούλη: «Με ενημέρωσε μία μέρα πριν το ματς ότι έχει υπογράψει στην ΑΕΚ»

Βέβαια, όπως αποκάλυψε ο Βόκολος, ο ίδιος το έμαθε μόλις χθες (23/2) από τα χείλη του ίδιου του Τσιλούλη, γι’ αυτό και αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής από το αποψινό παιχνίδι, στο οποίο οι Κιτρινόμαυροι επικράτησαν «σβηστά» με 3-1.

Ο Τσιλούλης τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί 22 φορές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας απολογισμό πέντε γκολ και δύο ασίστ με τη φανέλα της Λαμίας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Πανιώνιο, Λαμία και Απόλλων Σμύρνης.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς