15.9 C
Athens

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «16» του Conference!

Αντιμέτωπος με την 24 φορές πρωταθλήτρια Ισραήλ Μακάμπι Τελ Αβίβ θα τεθεί στους «16» του Conference ο Ολυμπιακός - Σε ουδέτερη έδρα (πιθανότατα στη Σερβία) ο επαναληπτικός στις 14 Μαρτίου

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «16» του Conference League!

Η κληρωτίδα χαμογέλασε στους Ερυθρόλευκους που θα αντιμετωπίσουν μεν μια δύσκολη ομάδα αλλά που σίγουρα λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών γίνεται πιο «βατή». Η Μακάμπι στη φάση των ομίλων έδωσε τα εντός έδρας παιχνίδια της στην έδρα της Μπάτσκα Τόπολα.

Οι Ισραηλινοί βρίσκονται στην 1η θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημά τους, ισόβαθμοι με τη Μακάμπι Χάιφα (49β.) ενώ στον όμιλο του Conference συγκέντρωσαν 15 βαθμούς (5 νίκες – 1 ήττα) και κατέλαβαν την πρωτιά και την απευθείας πρόκριση στους «16». Η Γάνδη τερμάτισε δεύτερη με 13 βαθμούς, τρίτη η Ζόρια με 7 ενώ χωρίς βαθμό έκλεισε τον 2ο όμιλο η Μπρεϊντάμπλικ.

Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου στο Καραϊσκάκη ενώ ο επαναληπτικός μια εβδομάδα αργότερα (Πέμπτη 14 Μαρτίου) στη Σερβία (εφόσον δεν αλλάξει κάτι συγκριτικά με τους ομίλους) με την UEFA να ορίζει τις ώρες και να τις ανακοινώνει εντός της Παρασκευής (23/2).

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΩΝ «16»

Σερβέτ – Βικτόρια Πλζεν

Άγιαξ – Άστον Βίλα

Μόλντε – Μπριζ

Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ – Φενέρμπαχτσε

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ

Στουρμ Γκρατς – Λιλ

Μακάμπι Χάιφα – Φιορεντίνα

Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

ΠΑΟΚ: Απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ στους «16» του Conference League

Θυμίζουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι βρέθηκαν στο γκρουπ των ανίσχυρων μετά την πρόκριση επί της Φερεντσβάρος και φυσικά από τους οχτώ ισχυρούς δεν μπορούσαν στη φάση των «16» να τεθούν αντιμέτωποι με τον ΠΑΟΚ λόγω περιορισμών. Οι δύο ελληνικές ομάδες, ωστόσο, αν προκριθούν, μπορούν να βρεθούν αντιμέτωπες στα προημιτελικά όπου επιτρέπονται οι εμφύλιοι.

Ο τελικός του Conference League διεξάγεται στην OPAP Arena της Νέας Φιλαδέλφειας την Τετάρτη 29 Μαΐου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς