16.6 C
Athens

Όρτα: Ήρθε η στιγμή να ξεκουραστούμε λίγο, σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο με τον Τσικίνιο

Ο Ολυμπιακός απέδειξε και στη ρεβάνς της Βουδαπέστης ότι είναι καλύτερη ομάδα από τη Φερεντσβάρος και με μία ακόμη επιβλητική εμφάνιση πήρε την πρόκριση για τη φάση των «16» του Conference League και συνεχίζει να ονειρεύεται.

Ο Αντρέ Όρτα ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ομάδας του Μεντιλίμπαρ όντας ξανά καταλυτικός στον χώρο του κέντρου «καταπίνοντας» πολλά χιλιόμετρα, με τον Πορτογάλο χαφ να δηλώνει μετά το ματς πως ήρθε επιτέλους η ώρα για λίγη ξεκούραση για τον ίδιο και για τους συμπαίκτες του, ενώ μίλησε και για την ιδιαίτερη χημεία του με τον Τσικίνιο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην Cosmote TV:

«Ήρθε η στιγμή να ξεκουραστούμε να πανηγυρίσουμε και για λίγο να σταματήσουμε να τρέχουμε. Κάναμε ένα πολύ έξυπνο παιχνίδι, είχαμε τον έλεγχο. Ξέραμε πως ο αντίπαλος θα ρισκάρει και δημιουργήσαμε φάσεις. Μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερο, παίξαμε έξυπνα και ξέραμε πως να πάρουμε τη μπάλα και να δημιουργήσουμε φάσεις.

Είναι η δεύτερη φορά που παίζουμε μαζί. Έχουμε την ίδια σκέψη με τον Τσικίνιο. Έχουμε ποιότητα και βοηθάμε τους επιθετικούς μας. Σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο με τον Τσικίνιο και να βοηθάμε τα παιδιά να τελειώνουμε τα ματς».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς