22.4 C
Athens

Δέλλας: Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο περήφανο για την ομάδα

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε μπροστά στην κάμερα της Cosmote TV ο Τραϊανός Δέλλας μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη του ΟΦΗ με 4-0 επί του Πανσερραϊκού στο ντεμπούτο του.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα μπορούσε να ευχηθεί καλύτερο ξεκίνημα στον πάγκο του ΟΦΗ, ωστόσο στις δηλώσεις του ήταν προσγειωμένος ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την υποδοχή. Μας βοήθησε και τον χρειαζόμαστε κοντά μας. Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και διαχειριστήκαμε σωστά το δεύτερο. Μέσα σε λίγες λίγες μέρες τα παιδιά ανταποκρίθηκαν και έκαναν αυτά που τους ζητούσαμε. Έχουμε δουλειά ακόμη μπροστά μας, η ομάδα έχει δυναμική, μία ιστορική ομάδα. Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο να είναι υπερήφανος για αυτή την ομάδα.

Το ψυχολογικό κομμάτι είναι κάτι που έρχεται από μόνο του με αλλαγή προπονητή σε μία ομάδα. Οι παίκτες έχουν ποιότητα και αντιλαμβάνονται γρήγορα, έχουν εμπειρία. Δεν έχει τελειώσει κάτι, χρειάζεται δουλειά, να βελτιώνουμε στοιχεία. Ο χρόνος ήταν λίγος, είμαι χαρούμενος με αυτά που είδα και πώς οι παίκτες δέχονται τις πληροφορίες».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς