22.7 C
Athens

ΟΦΗ – Πανσερραϊκός 4-0: Ισοπεδωτικός από το ημίωρο στο ντεμπούτο του Δέλλα (vid)

Τεράστια βαθμολογική ανάσα πήρε ο ΟΦΗ στο ντεμπούτο του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο του. Οι Κρητικοί ισοπέδωσαν με 4-0 τον Πανσερραϊκό με μια απίθανη εμφάνιση, την καλύτερή τους φέτος και πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα μέσα στο 2024 και την πέμπτη συνολικά (τρεις με Νταμπράουσκας, μία με Μελ και μία με Δέλλα).

Με αυτή τη νίκη, ο ΟΦΗ έπιασε την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία και τον Ατρόμητο στους 23 βαθμούς.

Οι Σερραίοι είχαν κάκιστη εικόνα στο χορτάρι και με πρωταγωνιστή τον Ισεκά (αδερφός του Μπατσουαγί) ο ΟΦΗ καθάρισε το ματς από το ημίωρο!

Στο 23′ ο Βέλγος άνοιξε το σκορ με πλασέ μετά από γύρισμα του Μπάκου ενώ στο 29′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ριέρα και κεφαλιά προς τα πίσω του Μορέιρα, ο Λαμπρόπουλος με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 2-0.

Με μια ονειρεμένη συνεργασία στο 32′ ουσιαστικά τα πάντα τελείωσαν αφού ο Τοράλ έδωσε στον Μπάκου και εκείνος γύρισε στον ελεύθερο Ισεκά που σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ για το 3-0.

 

Οι Κρητικοί δεν σταμάτησαν να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Χοβάν που δέχθηκε τέταρτο γκολ στο 79′ από τον Μπάκου, με τον Πανσερραϊκό να πραγματοποιεί μια από τις χειρότερες εμφανίσεις του στη σεζόν και τη μακράν πιο ακίνδυνη επιθετικά.

ΟΦΗ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 4-0

 

Γήπεδο: Γεντί Κουλέ

Σκόρερ: 23′, 32′ Ισεκά, 29′ Λαμπρόπουλος, 79′ Μπάκου

Διαιτητής: Ματσούκας

Κίτρινες: Γκαγέγκος, Μπάουμαν, Νέιρα, Μαρινάκης / Ουεντραόγκο, Τομάς

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάουμαν, Λάρσον (46′ λ. τρ. Μαρινάκης), Βούρος, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Τοράλ (61′ Νέιρα), Γκαγέγκος (81′ Γκλάζερ), Μπάκου, Μπάκιτς, Ριέρα (71′ Αποστολάκης), Ισεκά (72′ Φελίπε)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν, Διαμαντής (46′ Ντανκερλούι), Μπέργκστρεμ, Θυμιάνης, Δεληγιαννίδης, Μορέιρα (46′ Οικονόμου), Ουεντραόγκο (46′ Στάικος), Τομάς (66′ Γούλερι), Ουάρντα, Μούργος (46′ Χατζηστραβός), Άλεκσιτς

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς