17 C
Athens

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση του Πασχαλάκη

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την ερυθρόλευκη εστία

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη μια μέρα μετά τον θρίαμβο στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Επιθυμία των δύο πλευρών ήταν να συνεχίσουν μαζί και τα επόμενα χρόνια μετά από μια επιτυχημένη διετία (που θα κλείσει με την ολοκλήρωση της σεζόν). Ο 34χρονος τερματοφύλακας αποκτήθηκε ως ελεύθερος και έβαλε τα γάντια βασικού δικαιώνοντας απόλυτα τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την επιλογή τους.

Συνολικά από το 2022 μετρά 62 εμφανίσεις και σε 28 παιχνίδια έχει κρατήσει το μηδέν παθητικό στην εστία του.

Οι Ερυθρόλευκοι δεν ανακοίνωσαν τη χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου, ωστόσο οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ανανέωση ως το 2026 (εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά θα συμπληρώσει τετραετία).

Θυμίζουμε πως μετά την τεσσάρα του Ολυμπιακού στην Τούμπα το βράδυ της Κυριακής (19/2) ο Πασχαλάκης δήλωσε ότι: «Έχω πει ότι είμαι σπίτι μου, νιώθω τέλεια στην Αθήνα, ζω ονειρικά στην Αθήνα. Όσον αφορά στο συμβόλαιο, ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη οικογένεια και ξέρει να το διαχειρίζεται αυτό, όταν είναι να ανακοινωθεί θα γίνει».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς