21 C
Athens

Ποντένσε: Είμαι στο σπίτι μου και νιώθω ο καλύτερος παίκτης του κόσμου

Ο πρωταγωνιστής στον θρίαμβο του Ολυμπιακού στην Τούμπα, Ντανιέλ Ποντένσε μίλησε στο OlympiacosTV και τόνισε πως βρίσκεται στο σπίτι του και για αυτό αισθάνεται ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο

Στην κάμερα της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε ο μεγάλος πρωταγωνιστής των Ερυθρόλευκων στη νίκη με 1-4 στην Τούμπα, Ντάνιελ Ποντένσε.

Ο Πορτογάλος πέτυχε ένα μαγικό τέρμα για το 1-2, ενώ δεν έμεινε μόνο εκεί μοιράζοντας την ασίστ στον Ελ Κααμπί για το 1-3. Μιλώντας στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube, αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνεται στην ομάδα και τόνισε πως μόνο σύμπτωση δεν ήταν το χθεσινό αποτέλεσμα.

Ολυμπιακός: Οι βασικές αρχές του Μεντιλίμπαρ, η πορτογαλική συνταγή στα χαφ και το «ξεκλείδωμα» του Ποντένσε

Όσο αφορά τον ίδιον, έδειξε πως δεν μετανιώνει στιγμή την απόφαση του να επιστρέψει στο Λιμάνι που όπως είπε αισθάνεται σπίτι του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη. Από το πρώτο σχεδόν παιχνίδι της χρονιάς την ψάχναμε, αλλά για διάφορους λόγους δεν τα καταφέρναμε. Σήμερα όμως ήταν η μέρα μας. Είμαστε σε μια καλή στιγμή… Απ’ το παιχνίδι με την Φερεντσβάρος και συνεχίσαμε σήμερα. Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι».

Θεωρείς ότι κάτι έχει αλλάξει στην ομάδα ή ήταν συμπτωματικό το γεγονός ότι στο παρελθόν δεν καταφέραμε να φτάσουμε σε τέτοιες νίκες;

«Δεν υπάρχουν συμπτώσεις στο ποδόσφαιρο. Αν δουλεύεις και σκέφτεσαι με τον σωστό τρόπο, ιδιαίτερα σε ένα τόσο σπουδαίο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός, θα πετυχαίνεις περισσότερες νίκες, θα παίζεις καλύτερα. Δεν νομίζω λοιπόν πως πρόκειται για σύμπτωση. Βελτιώνουμε το παιχνίδι μας, τη νοοτροπία μας και σήμερα δείξαμε μια καλή πλευρά του εαυτού μας. Δείξαμε πόσο καλοί παίκτες είμαστε και βρισκόμαστε σε καλό δρόμο».

Μπορείς να περιγράψεις στους φίλους του Ολυμπιακού τη φάση του γκολ που σημείωσες;

«Νομίζω πως έχει να κάνει με το πάθος και την ποιότητα. Μερικές φορές την βγάζω στο γήπεδο και νομίζω πως πρέπει να βγαίνει συχνότερα. Προσπαθώ όσο περισσότερο μπορώ και σήμερα ήταν μια πολύ καλή μέρα».

Tι σημαίνει για εσένα ο Ολυμπιακός;

«Νομίζω πως όλοι ξέρουν την απάντηση. Ήμουν στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και επέλεξα να έρθω εδώ όπου νιώθω ευτυχισμένος και αγαπητός από όλους. Ακόμη και στις κακές στιγμές, αυτό σημαίνει. Είμαι στο σπίτι μου και όταν είσαι στο σπίτι σου νιώθεις πως είσαι ο καλύτερος του κόσμου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς