17.2 C
Athens

Η αποθέωση της MARCA στον Μεντιλίμπαρ και το σύνθημα για επιστροφή του Ολυμπιακού στον θρόνο του

Το ισπανικό Μέσο αποθεώνει τον... στρατηγό Μεντιλίμπαρ μετά την ιστορική «τεσσάρα» στην Τούμπα και αναρωτιέται αν αμφιβάλλει κανείς πως ο Ολυμπιακός με τον Βάσκο στον πάγκο του μπορεί να εκθρονίσει την ΑΕΚ από την κορυφή

Ο Ολυμπιακός πέρασε σαν… σίφουνας από την έδρα του ΠΑΟΚ, διαλύοντας με ιστορική «τεσσάρα» την ομάδα του Λουτσέσκου, με τα πρώτα δείγματα του Μεντιλίμπαρ στον ερυθρόλευκο πάγκο να είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά.

Οι Ερυθρόλευκοι ήταν καταιγιστικοί στη Θεσσαλονίκη και κατάφεραν να μπουν ξανά με κρότο στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος όντας πλέον στο -5 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

Η αλλαγή του κλίματος, το ωραίο ποδόσφαιρο και τα αυτονόητα που πλέον γίνονται πράξη στο Λιμάνι, φέρνουν έναν άλλον αέρα αντεπίθεσης στις τάξεις των Ερυθρολεύκων, που με τον πολύπειρο Βάσκο τεχνικό στο τιμόνι ελπίζουν σε μία ιστορική αντεπίθεση με φόντο την κατάκτηση του τίτλου.

Μεντιλίμπαρ: Θέλω ο Ολυμπιακός να παίζει επιθετικά και έχω ιδέες που προσπαθώ να εφαρμόσω

Σε αυτό στέκεται και η ισπανική MARCA που με ανάρτησή της στα social media αποθεώνει τον… στρατηγό Μεντιλίμπαρ μετά τον ερυθρόλευκο θρίαμβο στην Τούμπα και δίνει το σύνθημα για την επιστροφή του Ολυμπιακού στον θρόνο του στο πρωτάθλημα με το μήνυμα: «Αμφιβάλει κανείς ότι μπορεί να επιστρέψει με αντίπαλο την ΑΕΚ;».

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ MARCA

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς