24 C
Athens

Αγγελόπουλοι στα αποδυτήρια: «Αποδείξατε ποια είναι η καλύτερη ομάδα, θα πάμε μαζί μέχρι τέλους» (vid)

Η γεμάτη πάθος, χαρά και περηφάνεια ομιλία των Προέδρων του Ολυμπιακού στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο στα αποδυτήρια μετά την κατάκτηση του 7ου σερί τίτλου και 12ου Κυπέλλου στην ιστορία της ομάδας

O Θρύλος τα πήρε όλα και έφυγε για τρίτη σερί χρονιά από την Κρήτη!

Ο τρομερός Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε… πλάκα στον Παναθηναϊκό στον τελικό της Κυριακής και κατέκτησε το 12ο Κύπελλο της ιστορίας του και 7ο σερί του τίτλο.

Αγγελόπουλοι: Τα πράγματα άλλαξαν στο μπάσκετ πριν κάποια χρόνια και τα παιχνίδια παίζονται στα γήπεδα

Φυσικά, αυτή η επιτυχία έκανε πανευτυχείς και τους Προέδρους της ομάδας, Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο, που μοίρασαν συγχαρητήρια στους παίκτες και το ερυθρόλευκο σταφ στα αποδυτήρια και σε ομιλία τους τόνισαν μεταξύ άλλων πως «θα πάμε μαζί μέχρι τέλους».

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, τονίζοντας: «Πήρατε το τρίτο συνεχόμενο κύπελλο, γράψατε ιστορία. Συγχαρητήρια σε όλους. Συνεχίζουμε δυνατά στη EuroLeague».

Τη σκυτάλη εν συνεχεία πήρε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, λέγοντας «Συγχαρητήρια σε όλους μας κάνατε υπερηφανους και ευτυχισμένους. Ζούμε μαγικές στιγμές μαζί σας, τις καλύτερες της ζωής μας. Αποδείξατε στο γήπεδο ποια είναι η καλύτερη ομάδα και θα πάμε μαζί μέχρι τέλους».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς