17.3 C
Athens

Γκέτεμποργκ: Πουλήθηκε με ποσό-ρεκόρ στην Αλ Τζαζίρα ο Μπάνγκσμπο, εκεί «κολλάει» του Κάρλσον

Μία από τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία της Γκέτεμποργκ είναι γεγονός. Ο λόγος για τον Γιόχαν Μπάνγκσμπο ο οποίος πήρε μεταγραφή στην Αλ Τζαζίρα της Σαουδικής Αραβίας για ένα ποσό κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ (12 εκατομμύρια σε σουηδικές κορώνες, μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων), όπως τονίζουν πηγές από το περιβάλλον της αραβικής ομάδας, με συμβόλαιο διάρκειας έως το 2028.

Ο 21χρονος Σουηδός κεντρικός αμυντικός αποτελεί πώληση-ρεκόρ για την ηλικία του (21 ετών) στην ιστορία του σουηδικού συλλόγου, με τον οποίο κατέγραψε 54 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις αφήνοντας θετικές εντυπώσεις μέχρι να ανοίξει πρόωρα το νέο κεφάλαιο της καριέρας του εκτός Ευρώπης.

Αυτή η πώληση αναμένεται να φέρει εξελίξεις και στο θέμα «Κάρλσον» για την Γκέτεμποργκ. Ο Σουηδός άσος που δεν υπολογίζεται από τον Άρη και βρίσκεται εδώ και κάποιες μέρες στην πατρίδα του είναι έτοιμος να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο (πιθανότατα μέχρι το καλοκαίρι του 2026) με την ομάδα στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του, ωστόσο η όποια καθυστέρηση οφείλεται στην στάση της ιαπωνικής Ουράβα Ρεντς που ζητά συγκεκριμένα χρήματα για να αποδεσμεύσει από τώρα στον 29χρονο επιθετικό.

Άρης: Στη Σουηδία ο Κάρλσον, αυτό θα είναι το συμβόλαιό του στην Γκέτεμποργκ

Τα 600.000 ευρώ που διεκδικούν οι Ιάπωνες είναι ένα ποσό που πλέον μπορεί να διατεθεί από την πλευρά των Σουηδών, με τον δρόμο για την επιστροφή του Κάρλσον στην Γκέτεμποργκ μετά από ένα καταστροφικό εξάμηνο στον Άρη, να ανοίγει διάπλατα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς