17.3 C
Athens

Άρης: Στη Σουηδία ο Κάρλσον, αυτό θα είναι το συμβόλαιό του στην Γκέτεμποργκ

Ο Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον αποτελεί εδώ και καιρό «ξένο σώμα» για τον Άρη, δίχως να έχει πάρει δεύτερη ευκαιρία από τον Άκη Μάντζιο, ωστόσο μέχρι προσφάτως βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη κάνοντας ατομικές προπονήσεις.

Πλέον, η κουβέντα για το μέλλον του είναι διαφορετική, αφού όπως έγραψε πρώτα ο ΑΘΛΟΣ και στη συνέχεια επιβεβαίωσε και η σουηδική «Expressen» με αναφορά στο ρεπορτάζ του athlosnews από την Παρασκευή (9/2), ο 29χρονος Σουηδός εξτρέμ βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει στην Γκέτεμποργκ, επιστρέφοντας στην ομάδα που ξεκίνησε μετά από 12 χρόνια.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η μεταγραφή του στην Γκέτεμποργκ αναμένεται να επισημοποιηθεί μέσα στις επόμενες μέρες, αφού ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην πατρίδα του από την Δευτέρα και λογικά θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2025, με οψιόν επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο.

Η όποια καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της μεταγραφής οφείλεται στη στάση των Ουράβα Ρεντς, της ιαπωνικής ομάδας που έχει μέχρι και σήμερα τα δικαιώματα του Κάρλσον, η οποία ζητούσε ένα ποσό ανώτερο των 600.000 ευρώ για να τον αφήσει ελεύθερο (το συμβόλαιό του εκεί ολοκληρώνεται τον επόμενο χειμώνα).

Τελικώς, φαίνεται πως οι δύο πλευρές τα βρήκαν για ένα ποσό κοντά στο μισό εκατομμύριο και ο Κάρλσον θα επιστρέψει εκεί που ξεκίνησαν όλα για τον ίδιο, ελπίζοντας ότι θα βρει ξανά τον καλό του αγωνιστικό εαυτό, που σε καμία περίπτωση δεν εμφάνισε στον Άρη (17 συμμετοχές, χωρίς γκολ ή ασίστ).

Μένει να διευκρινιστεί αν από το όλο deal επωφεληθεί οικονομικά και ο Άρης που είχε επωμιστεί από την αρχή της σεζόν το συμβόλαιο του παίκτη, ο οποίος ζητά μέχρι και το τελευταίο ευρώ από τη συμφωνία του με τους Θεσσαλονικείς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς