22.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Το μεσημέρι της Τετάρτης (14/2) η πρώτη συνέντευξη Τύπου του Μεντιλίμπαρ

Λίγες ώρες πριν το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Βάσκος τεχνικός θα ανοίξει για πρώτη φορά τα χαρτιά του από τη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα και έπιασε δουλειά στο Ρέντη, ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Φερεντσβάρος

Το μεσημέρι της Τετάρτης (14/2, 16:00) θα πραγματοποιηθεί η άτυπη παρουσίαση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ από τον Ολυμπιακό, με τον Ισπανό τεχνικό να ανοίγει για πρώτη φορά τα χαρτιά του μπροστά στις κάμερες ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Φερεντσβάρος στα πλαίσια των playoffs του Conference League.

Ο 62χρονος Βάσκος τεχνικός θα μιλήσει για πρώτη φορά στους δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου που θα γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» το μεσημέρι της Τετάρτης, λίγες ώρες πριν το επίσημο ντεμπούτο του στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ πάει προσεκτικά με Φερεντσβάρος και δίνει έμφαση σε συγκεκριμένους τομείς

Τους παίκτες των Ερυθρολεύκων θα εκπροσωπήσει ο Νταβίντ Κάρμο, ενώ τα τελευταία αγωνιστικά νέα από το στρατόπεδο των Πειραιωτών δείχνουν ότι ο Ρέτσος πολύ δύσκολα θα προλάβει να είναι διαθέσιμος στο ματς της Πέμπτης (15/2).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αναμέτρησης:

Τετάρτη 14/02

13:00 Προπόνηση της Ferencváros στο προπονητικό της κέντρο.
16:00 Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης». Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν ο κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο Νταβίντ Κάρμο.
18:00 Προπόνηση του Ολυμπιακού στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη.
19:45 Συνέντευξη Τύπου της Ferencváros στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Πέμπτη 15/02

19:45 Ολυμπιακός – Ferencváros 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς