20.6 C
Athens

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ πάει προσεκτικά με Φερεντσβάρος και δίνει έμφαση σε συγκεκριμένους τομείς

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει τρεξίματα στη μεσαία γραμμή και όχι εξεζητημένα πράγματα κόντρα στη Φερεντσβάρος ενώ καλείται να αποφασίσει για τα πρόσωπα που θα υπηρετήσουν το πλάνο του

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν έχει μεγάλο χρονικό διάστημα μπροστά του για να προετοιμάσει ακριβώς όπως θα ήθελε το μεγάλο (πρώτο) ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη σκληροτράχηλη και άκρως φορμαρισμένη Φερεντσβάρος.

Οι Ούγγροι έρχονται με δοκιμασμένη συνταγή και αρκετά ατού στο Καραϊσκάκη, με τους Ερυθρόλευκους όμως να έχουν τα δικά τους: από το άνοιγμα των γηπέδων και το επικείμενο sold out ως την αύρα του Βάσκου προπονητή και την καλή ψυχολογία από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Ο Ισπανός δεν έχει τον χρόνο να περάσει όσα θέλει να δει για αυτό και δεν πάει σε δραστικές αλλαγές σε όσα θα ζητήσει. Είναι ξεκάθαρο, βάσει και όσων είδε κόντρα στον ΟΦΗ, πως θα προσπαθήσει να παρουσιάσει μια όσο το δυνατόν πιο τακτοποιημένη ομάδα στο γήπεδο χωρίς μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των γραμμών και με πιο προσεκτική αμυντική λειτουργία.

Οι Ερυθρόλευκοι διατηρούν το στοιχείο του όποιου αιφνιδιασμού από τη στιγμή που ένας νέος προπονητής αναλαμβάνει και θα κάνει το ντεμπούτο του απευθείας στο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός σκοπεύει να δώσει έμφαση στο άμεσο τρανζίσιον από την άμυνα στην επίθεση χωρίς για την ώρα να έχουν γίνει ξεκάθαρα τα πρόσωπα που θα χρησιμοποιήσει ο Μεντιλίμπαρ για να υπηρετήσουν το πλάνο του.

Ο Βάσκος προσανατολίζεται στο να έχει παίκτες με τρεξίματα στον χώρο της μεσαίας γραμμής αλλά περισσότερα θα γίνουν γνωστά μέσα στο διήμερο. Σίγουρα πάντως τα όσα είδε από Έσε και Τσικίνιο τον έχουν αφήσει κάτι παραπάνω από ικανοποιημένο…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς