17.8 C
Athens

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ ζήτησε την ένταξη του Συλαϊδόπουλου στο τεχνικό του σταφ

Ο πολύπειρος Βάσκος τεχνικός ζήτησε την ένταξη του Συλαϊδόπουλου στο τεχνικό του επιτελείο στον Ολυμπιακό, με τον Έλληνα κόουτς να παραμένει δεδομένα ως προπονητής στην κ19 για το μεγάλο ευρωπαϊκό ματς με τη Λανς

Η εποχή του Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό έχει ξεκινήσει κι επίσημα από την Κυριακή (11/2), με τον Βάσκο τεχνικό να «διαβάζει» προσεκτικά τις δυνατότητες του ρόστερ της νέας του ομάδας έχοντας λίγο χρόνο μπροστά του με φόντο την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στη Φερεντσβάρος την ερχόμενη Πέμπτη (15/2) για τα playoffs του Conference League.

Ωστόσο, από τις πρώτες του μέρες στο Λιμάνι, ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται πως έχει έρθει διαβασμένος αλλά και αποφασισμένος να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα, εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ζητήσει την ένταξη του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου στο τεχνικό του σταφ, έχοντας μία κατ’ ιδίαν συζήτηση μαζί του το περασμένο Σάββατο μετά το ματς με τον ΟΦΗ, όπου είχε τη δυνατότητα να βγάλει και τα πρώτα του συμπεράσματα από την εικόνα της νέας του ομάδας.

Ο Μεντιλίμπαρ κάτι «είδε» στον Συλαϊδόπουλο, που έχει φτιάξει ένα εξαιρετικό σύνολο στην Κ19 του Ολυμπιακού, φτάνοντάς τη μέχρι τις 16 καλύτερες ομάδες στο φετινό UEFA Youth League.

Βέβαια, το πιθανότερο σενάριο είναι η ένταξή του στο τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού να γίνει μετά το κρίσιμο παιχνίδι των Νεών με τη Λανς στα πλαίσια της φάσης των «16» στο Youth League, ενώ μένει να φανεί τι θα συμβεί σε περίπτωση μίας ιστορικής πρόκρισης στην οκτάδα της διοργάνωσης.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς