16.2 C
Athens

Γκαρσία: Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να κερδίζουν τα ματς στο γήπεδο, δεν καταλαβαίνω γιατί μέτρησε το 0-1 του Παναθηναϊκού

Ο Πάμπλο Γκαρσία παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πανσερραϊκό στις Σέρρες παρόλα αυτά είχε παράπονα από τη φάση του 0-1 του Βέρμπιτς στο 8ο λεπτό.

Ο προπονητής των Σερραίων υποστήριξε πως οι διαιτητές δεν μπορούν να τον ξεγελάσουν ενώ απόρησε πώς μέτρησε το πρώτο γκολ του τριφυλλιού αφήνοντας αιχμές και για τον VAR (Τζήλο).

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Γνωρίζουμε ότι οι μεγάλες ομάδες έχουν καλούς παίκτες, αλλά πρέπει να κερδίζουν τα ματς στο γήπεδο, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μέτρησε το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκό, για μένα είναι καθαρό φάουλ, μας πόνεσε αυτό το γκολ, δεν το έλεγξαν στο VAR. Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να κερδίζουν στο γήπεδο. Αυτός που ήταν στο VAR ήταν και με τον Άρη, τους ξέρω όλους τους διαιτητές και εμένα δεν θα με ξεγελάσουν, μπορεί να δώσουν 11 λεπτά να δώσουν διάφορα αλλά εμένα δεν θα με ξεγελάσουν. Κάναμε αρκετά λάθη, το γήπεδο δεν είναι σε καλή κατάσταση, προσπαθήσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας. Κέρδισαν δίκαια αλλά οι διαιτητές δεν μπορούν να με ξεγελάσουν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς