19.1 C
Athens

Άρης: Η αλήθεια για τη «στάση εργασίας» των παικτών και η νέα δέσμευση Καρυπίδη για τις πληρωμές

Οι παίκτες του Άρη έχουν συγκεκριμένο λόγο που αντέδρασαν πριν τα κρίσιμα ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να δεσμεύεται πως θα λυθεί άμεσα το ζήτημα των οφειλών τους, σε κάτι που δεν γίνεται για πρώτη φορά στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο

Είναι δεδομένο, όπως και στις περισσότερες ΠΑΕ αυτή την εποχή, ότι τα ταμεία του Άρη παραμένουν εδώ και καιρό άδεια, ειδικότερα από τη στιγμή που οι Θεσσαλονικείς δεν προχώρησαν σε πώληση παίκτη τους μέσα στον Γενάρη, κάτι που όπως φαίνεται έχει δημιουργήσει σημαντικό πρόβλημα στα οικονομικά της ομάδας, με συγκεκριμένους παίκτες να βλέπουν τις πληρωμές τους να καθυστερούν αισθητά.

Αυτό είναι το ένα μέρος του προβλήματος, καθώς το επόμενο «αγγίζει» το αγωνιστικό κομμάτι, αφού οι παίκτες (κυρίως με τα πιο «βαριά» συμβόλαια) που έχουν συγκεκριμένα παράπονα λόγω οφειλών από τη διοίκηση της ομάδας, ζήτησαν να συναντηθούν με τον πρόεδρο, Θόδωρο Καρυπίδη, για να μάθουν τα «πώς» και τα «γιατί» αυτής της καθυστέρησης, με τον ισχυρό άνδρα των Κιτρίνων να δεσμεύεται από τη μεριά του πως το ζήτημα θα λυθεί άμεσα, από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Και για να επιστρέψουμε στο αγωνιστικό κομμάτι, όλα αυτά γίνονται πριν τα ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα στο οποίο ο Άρης θέλει τη νίκη για να «σφραγίσει» σε μεγάλο βαθμό την πέμπτη θέση πριν τα πλέι οφ και φυσικά με Παναιτωλικό στο Κύπελλο (13/2) για τον πρώτο ημιτελικό.

Ο Άκης Μάντζιος προσπαθεί να διατηρήσει τη συγκέντρωση των παικτών του, που όμως είναι εύλογο να σκέφτονται τα οικονομικά τους, ειδικότερα από τη στιγμή που αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που καθυστερούν οι πληρωμές τους. Γι’ αυτό και αντέδρασαν.

Σημειώνεται, πάντως, πως η προπόνηση της Πέμπτης έγινε κανονικά, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ούτως ή άλλως εκγύμναση και βάρη στο γυμναστήριο του Ρυσίου, ενώ γνωστή θα γίνει από ώρα σε ώρα και η αποστολή για το σαββατιάτικο παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες», από το οποίο δεδομένα θα απουσιάσει ο Μοντόγια λόγω τιμωρίας καρτών.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς