21.1 C
Athens

Επίσημο: Παρελθόν από τον Ολυμπιακό ο Κάρλος Καρβαλιάλ

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού μετά από δύο μήνες και έντεκα παιχνίδια - Υπηρεσιακός κόντρα στον ΟΦΗ ο Συλαϊδόπουλος, διάδοχος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό που ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Πορτογάλο προπονητή που αποχώρησε μετά από δύο μήνες.

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει για το τέλος της συνεργασίας της με τον προπονητή Κάρλος Καρβαλιάλ. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο», αναφέρει η ανακοίνωση.

Στη σύντομη θητεία του στον ερυθρόλευκο πάγκο, ο Πορτογάλος τεχνικός που αντικατέστησε τον περασμένο Δεκέμβριο τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, πρόλαβε να κάτσει σε 11 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Πλέον, οι Ερυθρόλευκοι περιμένουν στην Ελλάδα τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προκειμένου να πιάσει δουλειά και να κάνει το ντεμπούτο του με τη Φερεντσβάρος αφού κόντρα στον ΟΦΗ στον ερυθρόλευκο πάγκο θα καθίσει ως υπηρεσιακός προπονητής ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος της Κ19 του Ολυμπιακού.

Μεντιλίμπαρ, ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για τη θέση του προπονητή

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς