17 C
Athens

Μαρινάκης στους παίκτες της Κ19: «Να μας δώσετε εσείς τη χαρά που μας έχουν στερήσει οι μεγαλύτεροι φέτος»

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχάρη τους θριαμβευτές της Κ19 για την πρόκριση επί της Ίντερ, τόνισε πως πιστεύει στις δυνατότητές τους και πέταξε... καρφί για την ανδρική ομάδα

Οι ταλαντούχοι αθλητές της Κ19 του Ολυμπιακού πανηγύρισαν μια πολύ σπουδαία πρόκριση στους «16» του UEFA Youth League αφήνοντας εκτός την Ίντερ σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι στο Καραϊσκάκη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στα αποδυτήρια και συνεχάρη τους παίκτες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου και εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητές του τονίζοντας παράλληλα πως: «πιστεύω να μας δώσετε εσείς τη χαρά που μας έχουν στερήσει οι μεγαλύτεροι φέτος και να πάτε ακόμα καλύτερα».

Αναλυτικά όσα είπε στους παίκτες:

«Συγχαρητήρια. Αυτά που θέλω να σας πω είναι ότι αυτό που είδαμε σήμερα, την απόδοσή σας και επίσης και πως αντιδράσατε όταν μείνατε με δέκα παίκτες, έναν παίκτη λιγότερο, και επίσης πως πήγε το ματς, θεωρώ ότι πρέπει να πιστέψετε ότι μπορείτε να το κερδίσετε.

Δεν έχετε κάτι λιγότερο από τις υπόλοιπες ομάδες, βλέπω ότι η ομάδα είναι δεμένη, τα δίνετε όλα και πιστεύω να μας δώσετε εσείς τη χαρά που μας έχουν στερήσει οι μεγαλύτεροι φέτος και να πάτε ακόμα καλύτερα.

Κ19 Ολυμπιακός – Ίντερ 0-0 (6-5 πεν.): Τα ερυθρόλευκα αστέρια προκρίθηκαν στους «16» του UEFA Youth League!

Θέλω να το πιστέψετε και θεωρώ ότι μετά από τα τελευταία που είδαμε δεν είναι ούτε θαύμα ούτε κάτι το οποίο είναι τόσο δύσκολο και ειλικρινά το πιστεύω δε σας το λέω μόνο για να σας το πω και να σας χαϊδέψω τα αυτιά σας γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος.

Αλλά αξίζετε να προχωρήσετε παραπάνω, συγκεντρωθείτε, κάντε καλή προπόνηση, δώστε τα όλα και συνεχίστε όπως πάτε. Να είστε καλά, να είστε δυνατοί και σας εύχομαι το καλύτερο»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς