22.6 C
Athens

Βλάχος: Ο στόχος είναι υψηλός, χρειάζεται ιδιαίτερη διαχείριση

Η εθνική ομάδα πόλο έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου απέναντι στην Κίνα, με τον Θοδωρή Βλάχο να επισημαίνει πως ο στόχος είναι υψηλός για αυτή την ομάδα και να υποστηρίζει πως όλες οι αναμετρήσεις χρειάζονται ιδιαίτερη διαχείριση γιατί υπάρχει πίεση και τα τουρνουά φέτος είναι απανωτά.

 

«Ήταν ένα ματς με ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας σε σχέση με το δικό μας ρόστερ, όμως ήμασταν σοβαροί από την αρχή και ήταν ένα καλό παιχνίδι, αν αναλογιστούμε και την διαφορά μας. Το πιο σοβαρό ματς στον όμιλο θα είναι αυτό με τους Γάλλους. Ήμασταν σοβαροί, με διάθεση, ώστε να κάνουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας και τα καταφέραμε. Είναι κάτι καινούργιο να έχουμε τις δύο διοργανώσεις με μεσοδιάστημα 15 ημερών και θα δείξει αν διαχειριστήκαμε καλά αυτό το μεσοδιάστημα.

Τα παιδιά είναι κουρασμένα αφού έχουν και τις υποχρεώσεις με τους συλλόγους τους. Προσπαθούμε βήμα βήμα να αισθάνονται καλύτερα και σωματικά, αλλά και πνευματικά. Είναι πολλά τα ματς, μεγάλη η πίεση, οπότε θέλει και ιδιαίτερη διαχείριση. Προσπαθούμε πάντα να βρούμε πως αισθάνονται. Ο στόχος είναι υψηλός, να φτάσουμε ψηλά όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις. Πρέπει να κάνουμε πολύ καλά παιχνίδια, με μεγάλες νίκες, κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους. Μπροστά μας είναι…», ανέφερε στην ΕΡΤ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς