14.9 C
Athens

Επιβεβαίωσε πως φεύγει το καλοκαίρι ο Μπερνάρ: «Περίμενα απάντηση από ΠΑΟ, δεν πήρα ποτέ»

Τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο Μπερνάρ έχει φτάσει σε συμφωνία με την Ατλέτικο Μινέιρο για το καλοκαίρι όταν και μένει ελεύθερος, επιβεβαίωσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Ο Βραζιλιάνος που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δήλωσε μετά το ματς πως περίμενε για αρκετό διάστημα μια απάντηση από τους Πράσινους σχετικά με το αν θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους όμως δεν την πήρε ποτέ. Έτσι, έφτασε σε σημείο να διαπραγματευτεί και να συμφωνήσει με την Ατλέτικο Μινέιρο.

 

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV:

«Τα ντέρμπι δε τα κερδίζεις με την τακτική. Αυτά τα ντέρμπι κερδίζονται με τη μάχη, τη θέληση. Ξέρουμε τι σημαίνουν τα ντέρμπι, εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες. Επιθετικά και αμυντικά παίξαμε πολύ καλά.

Δε συμφωνώ με το ότι παίξαμε άσχημα στην Τούμπα. Είχαμε ευκαιρίες, ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του αλλά τα πράγματα γυρίζουν. Πλέον έχουμε μία γεμάτη εβδομάδα για να προετοιμαστούμε, κρατάμε τους τρεις βαθμούς και θα σε κάθε ματς το σημαντικό είναι αυτό.

Είναι δύσκολο να πω τι είπα στον Τερίμ. Όλοι ξέρουμε την κατάσταση, όλα τα είπαν στη Βραζιλία και εδώ. Πλησιάζει το τέλος του συμβόλαιού μου εδώ, περίμενα ένα μήνα τον Παναθηναϊκό δεν είχα απάντηση και έτσι αναγκάστηκα να μιλήσω σε άλλους συλλόγους και να καταλήξω στη Μινέιρο. Μέχρι να φύγω θα δίνω τα πάντα, θα παίξω μέχρι το τέλος, με σεβασμό στον κόσμο και το σύλλογο μέχρι το τέλος και να πάρουμε όσα μπορούμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς