24.2 C
Athens

Καρβαλιάλ: Είχαμε περισσότερες φάσεις από τον Παναθηναϊκό, είναι εφικτό να βρεθούμε πρώτοι

Ο προπονητής του Ολυμπιακού εξέφρασε την πίστη του πως η ομάδα του μπορεί να βρεθεί στην κορυφή ενώ τόνισε πως οι Ερυθρόλευκοι είχαν περισσότερες ευκαιρίες από τους Πράσινους

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει ακόμα πίστη στις δυνατότητες του Ολυμπιακού παρά το -9 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος υποστήριξε μετά την ήττα με 2-0 από τον Παναθηναϊκό πως η ομάδα του είχε περισσότερες ευκαιρίες από τους Πράσινους κι αυτή ήταν η διαφορά που έκρινε το αποτέλεσμα.

 

Αναλυτικά όσα είπε στην COSMOTE TV:

Για το τι πήγε στραβά: «Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, δεν ξέρω τι να απαντήσω στην ερώτησή σας, είχαμε περισσότερες φάσεις από τον Παναθηναϊκό. Η διαφορά ήταν στην αποτελεσματικότητα, παρόλο που είχαμε 4-5 ευκαιρίες δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Αυτή ήταν η μεγάλη μας διαφορά».

Για το αν προλαβαίνει και το -9 από την πρώτη θέση: «Πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε, είναι δύσκολη κατάσταση. Πρώτος είναι ο ΠΑΟΚ, έχουμε να παίξουμε τρεις φορές με τον ΠΑΟΚ, επομένως είναι εφικτό. Να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να συνεχίσουμε να κυνηγάμε τον στόχο μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς