20.6 C
Athens

Η απάντηση του Ντόρσεϊ στην «καλημέρα» του Ολυμπιακού προκάλεσε… πόλεμο από σχόλια στο Twitter

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ταυτίστηκε με την ιδιαίτερη κι ερυθρόλευκη «καλημέρα» του Λαρεντζάκη από το Μόναχο, ωστόσο λίγο αργότερα κατέβασε την ανάρτησή του ελέω του «πολέμου» στα σχόλια από οπαδούς του Ολυμπιακού και της Φενέρ

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ παραμένει, όπως φαίνεται, φίλαθλος του Ολυμπιακού ακολουθώντας τους Ερυθρόλευκους στα social media και παρακολουθώντας την πορεία τους στη Euroleague, με τον διεθνή γκαρντ της Φενέρμπαχτσε να ταυτίζεται με την ιδιαίτερη «καλημέρα» του Λαρεντζάκη μετά τη νίκη στο Μόναχο κάνοντας retweet το σχετικό ποστ των Πειραωτών, έστω δύο μέρες μετά, το οποίο όμως στη συνέχεια διέγραψε!

Μάλιστα, ο ίδιος έγραψε στη λεζάντα τη δική του «καλημέρα» δείχνοντας πόσο πολύ τού άρεσε το… Larentzakis way, με τα σχόλια σε αυτή του την ανάρτηση να παίρνουν «φωτιά».

Η απάντηση του Ντόρσεϊ πριν… εξαφανιστεί:

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» ΤΟΥ ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΧΟ

Από τη μία δεκάδες οπαδοί του Ολυμπιακού που ζητούν από τον Αμερικανό -με ελληνική υπηκοότητα- να επιστρέψει στο ΣΕΦ και από την άλλοι οι φίλαθλοι της Φενέρ που δεν πήραν με… καλό μάτι αυτή του την ανάρτηση, σε συνδυασμό με τη χθεσινή ήττα στο Πριγκιπάτο από τη Μονακό.

Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός: Ο σχολιαστής της Euroleague TV γελάει με το θέατρο του Λεσόρ που επιβραβεύτηκε με βολές (vid)

Όλος αυτός ο ντόρος μάλλον ενόχλησε τον Ντόρσεϊ, που αποφάσισε λίγη ώρα μετά να αφαιρέσει την ανάρτηση από το προφίλ του.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς