16.1 C
Athens

Βέζο: Πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας, γνωρίζω αρκετούς παίκτες

Ευτυχισμένος για τη μεταγραφή του στον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο, όπως χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό, δήλωσε ο Πορτογάλος στόπερ που αναφέρθηκε και στους δύο πρώην «ερυθρόλευκους» που τον προέτρεψαν να έρθει στον Πειραιά

Παίκτης του Ολυμπιακού κι επίσημα είναι ο Ρούμπεν Βέζο, που συμφώνησε με τους Ερυθρόλευκους κυριολεκτικά στις… καθυστερήσεις των μεταγραφών του χειμώνα.

Ο Πορτογάλος στόπερ έφτασε αργά το βράδυ της Πέμπτης στην Αθήνα και την Παρασκευή (2/2) έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, που θα είναι διάρκειας 3,5 ετών όπως αποκάλυψαν οι Ισπανοί μέσω της «ΑS».

Υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ο Βέζο (pics)

Στις πρώτες δηλώσεις ως παίκτης των Ερυθρολεύκων, ο Βέζο στάθηκε στο πόσο χαρούμενος είναι που θα αγωνιστεί στον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο, όπως χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό, προσθέτοντας πως δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής καθότι γνωρίζει προσωπικά αρκετούς παίκτες του ρόστερ, κυρίως τους συμπατριώτες του: Όρτα, Ποντένσε και Μαρτίνς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Olympiacos TV:

Για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα σε αυτό τον μεγάλο σύλλογο, τον καλύτερο της Ελλάδας, ο οποίος διαθέτει τόσους πολλούς φιλάθλους. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ».

Για την αντίδρασή του όταν έμαθε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: «Όταν ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού μιλήσαμε με δύο φίλους μου που έχουν παίξει εδώ, τον Ερνάνι και τον Μπρούμα. Μου είπαν πως είναι μεγάλος σύλλογος, μια μεγάλη πόλη, με σπουδαίους οπαδούς. Είμαι ειλικρινά πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ».

Για τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, με πολύ μεγάλη ιστορία. Όπως είπα και πριν είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας και είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι εδώ».

Για τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά: «Νομίζω πως είμαι ένας ποδοσφαιριστής που κερδίζει πολλές μονομαχίες. Επίσης μπορώ να συνεισφέρω στο να κερδίζουμε την μπάλα και να την προωθώ στους συμπαίκτες μου».

Για τους πολλούς συμπατριώτες που θα βρει τον Ολυμπιακό: «Εδώ υπάρχουν αρκετοί Πορτογάλοι. Κάποιους τους γνωρίζω ήδη, όπως τον Ζέλσον, τον Ποντένσε και τον Αντρέ. Γνωρίζω και τον Ιμπόρα, με τον οποίο παίζαμε μαζί πέρυσι. Έτσι θα είναι νομίζω πολύ πιο εύκολο να προσαρμοστώ».

Το μήνυμά του προς τον κόσμο: «Θα ήθελα ο κόσμος να συνεχίσει να είναι στο πλευρό μας. Ανυπομονούμε να τους δούμε στο γήπεδο για να μας εμψυχώσουν και να είμαστε μαζί».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς