23.2 C
Athens

Ρουμπέν Βέζο: Τα δεδομένα της συμφωνίας Ολυμπιακού – Λεβάντε αποκάλυψε η AS

Η έγκυρη AS αποκάλυψε τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας Ολυμπιακού και Λεβάντε για τη μεταγραφή του Ρουμπέν Βέζο, ο οποίος φέρεται να υπέγραψε ως το 2027

Τους όρους της συμφωνίας του Ολυμπιακού με τη Λεβάντε για τη μεταγραφή του Ρουμπέν Βέζο αποκάλυψε η AS. Ο Πορτογάλος κεντρικός ήρθε στην Ελλάδα το βράδυ της Πέμπτης και ενσωματώνεται άμεσα στους Ερυθρόλευκους για να τεθεί στη διάθεση του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Σύμφωνα με το ισπανικό Μέσο, ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών (ως το 2027). Από εκεί και έπειτα, η Λεβάντε θα λαμβάνει ένα «fixed» ποσό κάθε σεζόν που ο Ολυμπιακός θα εξασφαλίζει τη συμμετοχή του στο Champions League.

Οι όροι της συμφωνίας ωστόσο δεν σταματούν εκεί καθώς οι Γκρανότας αναμένεται να εισπράξουν ένα ποσό που μπορεί να φτάσει τις 500.000 ευρώ αν ο Βέζο πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι του 2024 ενώ το ποσό αυτό θα μειώνεται σταδιακά αν αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2025 ή του 2026. Τέλος, η Λεβάντε θα βάλει επιπλέον χρήματα στο ταμείο της αν ο Πορτογάλος πάρει μεταγραφή σε ομάδα που αγωνίζεται στην Premier League.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς