22.4 C
Athens

Ρομάνο: «Αυτή είναι η οψιόν αγοράς στη συμφωνία Ολυμπιακού – Σπόρτινγκ για Καμπράλ»

Αποκαλύψεις του Φαμπρίτσιο Ρομάνο για τη συμφωνία του Ολυμπιακού με την Σπόρτινγκ για τον δανεισμό του Ζοβάνε Καμπράλ και την υψηλότατη οψιόν αγοράς του

Σε λεπτομέρειες για τη συμφωνία του Ολυμπιακού με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον δανεισμό του Ζοβάνε Καμπράλ προχώρησε μέσω ανάρτησης στο Twitter ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο γνωστός Ιταλός «μεταγραφολόγος» κάνει λόγο για «τελειωμένη υπόθεση» αναφορικά με το deal των Ερυθρολεύκων με την πορτογαλική ομάδα για τον 25χρονο εξτρέμ και προσθέτει πως στα όσα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ τους είναι και η υψηλή ρήτρα ύψος 3 εκατομμυρίων ευρώ που έθεσε ο σύλλογος της Λισσαβόνας.

Ο άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι αποχαιρέτησε τη Σαλερνιτάνα και ετοιμάζει βαλίτσες για Πειραιά ώστε να αποτελέσει μεταγραφική προσθήκη της τελευταίας στιγμής για την ομάδα του Καρβαλιάλ.

Όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ στην Πορτογαλία, η Σαλερνιτάνα έδωσε τη συγκατάθεσή της στην Σπόρτιγνκ για την διακοπή του δανεισμού του 26χρονου ακραίου επιθετικού, ο οποίος αυτή την περίοδο αγωνίζεται με την εθνική του ομάδα στο Κόπα Άφρικα (αντιμετωπίζει τη Νότια Αφρική στα προημιτελικά).

Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Βέζο στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τους Ισπανούς

Στην Ιταλία στο πρώτο μισό της σεζόν είχε 14 συμμετοχές με την ομάδα του Σαλέρνο με απολογισμό δύο γκολ.

Συνολικά, με τη φανέλα της Σπόρτινκ ο Καμπράλ μετρά 21 γκολ και 18 ασίστ σε σύνολο 107 εμφανίσεων, ενώ έχει αγωνιστεί πέρα από την Σαλερνιτάνα και σε στη Λάτσιο, όπου κατέγραψε μόλις 4 συμμετοχές.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς