16.1 C
Athens

Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Βέζο στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τους Ισπανούς

Ο 29χρονος Πορτογάλος στόπερ βρίσκεται προ των πυλών του Ολυμπιακού όπως μεταδίδουν τα ισπανικά Μέσα, τονίζοντας πως η Λεβάντε αποδέχθηκε την πρόταση των Ερυθρολεύκων

Μετά τον Καμπράλ, και ο Ρούμπεν Βέζο βρίσκεται προ των πυλών του Ολυμπιακού!

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί και συγκεκριμένα το δίκτυο «cadenaser» ο Πορτογάλος στόπερ βρίσκεται προ των πυλών των Ερυθρολεύκων αφού η Λεβάντε είναι θετική στο να τον παραχωρήσει, από τη στιγμή που καλύπτονται τα οικονομικά της «θέλω» κι έχει ανάγκη από άμεση εισροή χρημάτων.

Τη φετινή σεζόν ο Βέζο έχει αγωνιστεί συνολικά 20 φορές με την ομάδα της Segunda Division, έχοντας απολογισμό δύο ασίστ.

Ανήκει στη Λεβάντε από το καλοκαίρι του 2019 και μαζί της έχει καταγράψει συνολικά 165 εμφανίσεις με 3 γκολ και 6 ασίστ. Στο σήμερα, είναι έτοιμος για τη νέα ευρωπαϊκή πρόκληση μέσω Πειραιά, αφού όπως υπογραμμίζουν οι Ισπανοί η απόκτησή του από τη Λεβάντε (το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι) έχει μπει στην τελική ευθεία.

Θυμίζουμε πως η ομάδα του Καρβαλιάλ έχει αποκτήσει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και τους Άμπι – Κάρμο για τα στόπερ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς