17.8 C
Athens

Ολυμπιακός: Στο κάδρο ο Ράσιτς για τα χαφ, επαφές με Σασουόλο για πιθανή ανταλλαγή του με τον Μαντί Καμαρά

Μεταγραφικός πυρετός στον Ολυμπιακό: Μετά τους Καμπράλ και Βέζο οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να κλείσουν και εξάρι έχοντας βάλει στο «μάτι» τον Ούρος Ράσιτς της Σασουόλο, ενώ ως σκέψη υπάρχει και η ανταλλαγή του με τον Μαντί Καμαρά

Μεταγραφικός πυρετός στον Ολυμπιακό λίγες ώρες πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου!

Οι Ερυθρόλευκοι, όπως επιβεβαιώνει και έγκριτος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, βρίσκεται στο τελικό στάδιο για να κλείσει τους Καμπράλ και Βέζο από Σπόρτινγκ και Λεβάντε αντίστοιχα, ενώ παράλληλα «τρέχει» για να κλείσει και εξάρι, με το όνομα του Ούρος Ράσιτς να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Ο Σέρβος μέσος αποτελεί μία περίπτωση που αρέσει στον Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος τον γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στην Μπράγκα, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται σε επαφές με τη Σασουόλο που απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι τα δικαιώματά δίνοντας 2,2 εκατομμύρια ευρώ στη Βαλένθια.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι έχει πέσει και η πιθανότητα ανταλλαγής του με τον Μαντί Καμαρά ώστε το deal να προχωρήσει άμεσα. Αυτή τη στιγμή όλα είναι ανοιχτά για το συγκεκριμένο μεταγραφικό ζήτημα.

Σημειώνεται πως το συμβόλαιο του Ράσιτς με τη Σασουόλο ολοκληρώνεται το 2026, με τον Σέρβο διεθνή μέσο να έχει καταγράψει φέτος εννιά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την ιταλική ομάδα, ενώ το τελευταίο διάστημα αντιμετώπισε και πρόβλημα τραυματισμού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς