24 C
Athens

Τα αίτια του θανάτου της θείας του Πισάρο και ο ύποπτος νοσοκόμος, σύμφωνα με ΜΜΕ του Μεξικού

Νέες πληροφορίες έρχονται από το Μεξικό για την έρευνα της δολοφονίας της θείας του Ροδόλφο Πισάρο, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της με ενώ η μητέρα και ο θείος του παίκτη της ΑΕΚ ήταν δεμένοι χειροπόδαρα

Ο θρήνος για τον Ροδόλφο Πισάρο είναι μεγάλος μετά την σοκαριστική είδηση της δολοφονίας της θείας του αλλά και του τραυματισμού της μητέρας και του θείου του μέσα στο σπίτι τους στο Μεξικό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την πατρίδα του παίκτη της ΑΕΚ, η θεία του πέθανε από ασφυξία, γεγονός που ενισχύει την υποψία των Αρχών για τον ύποπτο νοσοκόμο που είχε προσλάβει η οικογένεια για να την προσέχει.

Θρίλερ για Πισάρο στο Μεξικό: Σκότωσαν τη θεία του και πυροβόλησαν τη μητέρα του

Όπως αναφέρουν τα Μέσα στο Μεξικό το κίνητρο της επίθεσης αποδίδεται σε απόπειρα ληστείας από μέλη του οργανωμένου εγκλήματος, που δεν αποκλείεται να συνδέεται με τον άνθρωπο που είχε προσληφθεί για να την προσέχει, δίχως για την ώρα να προκύπτει κάτι τέτοιο από την έρευνα.

«Ήταν μια δολοφονία ενός ατόμου και δύο τραυματιών, λάβαμε μια αναφορά από ένα άτομο που πήγε στο σπίτι και παρατήρησε ότι η πόρτα ήταν ανοικτή και υπήρχε ένας άνδρας. Οι αρχές ήρθαν και ξεκίνησαν τις διαδικασίες και βρήκαν μια γυναίκα νεκρή από ασφυξία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος των αρχών.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς