19.7 C
Athens

Θρίλερ για Πισάρο στο Μεξικό: Σκότωσαν τη θεία του και πυροβόλησαν τη μητέρα του

Ένοπλοι εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας του Πισάρο στο Μεξικό, όπου δολοφόνησαν τη θεία του και τραυμάτισαν τη μητέρα του παίκτη της ΑΕΚ

Σοκαριστικές είναι οι ειδήσεις που φτάνουν από το Μεξικό για τον Ροδόλφο Πισάρο. Όπως μεταδίδουν ΜΜΕ της χώρας και επιβεβαιώνει η αστυνομία του δήμου Ciudad Madero, άγνωστοι εισέβαλλαν στο σπίτι της οικογένειας του παίκτη της ΑΕΚ, σκοτώνοντας τη θεία του, ενώ τραυμάτισαν σοβαρά τη μητέρα και έναν ακόμα άνδρα, πιθανότατα τον άνδρα της νεκρής γυναίκας.

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα, τα θύματα βρέθηκαν από την οικιακή βοηθό δεμένα χειροπόδαρα και με εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού. Μάλιστα, η μητέρα του Πισάρο φέρεται να έχει δύο τραύματα από σφαίρα, ευτυχώς όχι σοβαρά, καθώς εικάζεται ότι οι εισβολείς την πυροβόλησαν στην προσπάθειά της να διαφύγει.

Η θεία του εντοπίστηκε σε άλλο δωμάτιο νεκρή, τυλιγμένη σε κουβέρτα. Οι συγγενείς του 29χρονου Μεξικανού, που γλίτωσαν από τη δολοφονική επίθεση, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Οι αναφορές στα μεξικανικά Μέσα αποδίδουν το κίνητρο της επίθεσης σε απόπειρα απαγωγής ή ληστείας από μέλη του οργανωμένου εγκλήματος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς