21.7 C
Athens

Τερίμ στους παίκτες: «Δεν θέλω να στενοχωριέστε, από τη μία Κυριακή στην άλλη αλλάζουν πολλά»

Τόνωση ηθικού από τον Φατίχ Τερίμ στους παίκτες του, μετά την ήττα στην Τούμπα: «Το έχουμε γυρίσει και άλλη φορά και θα το ξανακάνουμε»

Τους ποδοσφαιριστές του προσπάθησε να εμψυχώσει ο Φατίχ Τερίμ μετά την ήττα στο ντέρμπι κορυφής από τον ΠΑΟΚ.

Οι Πράσινοι είναι αναγκασμένοι να αφήσουν αμέσως πίσω τους την ήττα από τον Δικέφαλο καθώς ακολουθεί το ματς ζωής και θανάτου κόντρα στον Ατρόμητο (31/1) στη ρεβάνς του 1-2 της «Λεωφόρου» και το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό (4/2).

Ο Φατίχ Τερίμ ενόψει των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν προσπάθησε να εμψυχώσει τους παίκτες του, λέγοντας τους μεταξύ άλλων πως δεν θέλει να στεναχωριούνται και πως τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν από τη μία Κυριακή στην άλλη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τούρκος τεχνικός στους ποδοσφαιριστές του: «Είμαι στενοχωρημένος αλλά δεν θέλω να στενοχωριέστε εσείς. Το έχουμε γυρίσει και άλλη φορά, το έχουμε κάνει και θα το ξανακάνουμε. Έχουμε μπροστά μας μία πολύ σημαντική εβδομάδα. Όλες οι εβδομάδες είναι σημαντικές.

Να θυμάστε ένα πράγμα. Από τη μία Κυριακή στην άλλη αλλάζουν πολλά πράγματα. Έχουμε ακόμη 16 παιχνίδια, έχουμε μεγάλο δρόμο μπροστά μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς