24.7 C
Athens

Ο Ρίκι Ρούμπιο επιστρέφει στην αγωνιστική δράση για χάρη της Μπαρτσελόνα

Έτοιμος για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση είναι ο Ρίκι Ρούμπιο, ο οποίος ξεκινάει προπονήσεις με την Μπαρτσελόνα με την προοπτική να υπογράψει συμβόλαιο στους Μπλαουγκράνα.

Τον περασμένο Αύγουστο ο Ισπανός σόκαρε και παράλληλα συγκίνησε τους πάντες, όταν ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την αγωνιστική δράση για να ασχοληθεί με την ψυχική του υγεία.

Σοκ στο ευρωπαϊκό μπάσκετ: Ο Ρίκι Ρούμπιο ανακοίνωσε πως αποσύρεται για λόγους ψυχικής υγείας

Στο σήμερα (29/1), ο ίδιος ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει προπονήσεις με τους Μπλαουγκράνα, κάτι που επιβεβαίωσε στη συνέχεια και ο σύλλογος με δική του ανακοίνωση.

Στο μήνυμα του ο Ισπανός ανέφερε:

«Γεια σε όλους,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ήρθε η ώρα για να ξεκινήσω το τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας μου. Το σκεφτόμουν τις τελευταίες εβδομάδες και μετά από πολλή σκέψη, βλέπω ότι έχω την επιθυμία και την δύναμη να έχω ξανά μία μπάλα στα χέρια.

Το επόμενο βήμα μου ήταν να ζητήσω από την Μπαρτσελόνα, αν γινόταν, χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς να διακόψω τα σχέδια της ομάδας για την σεζόν, να προπονηθώ μαζί της. Εκφράζω εκ των προτέρων την ευγνωμοσύνη μου για την κατανόηση και την στήριξή τους στο θέμα.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι έδειξαν σεβασμό και στήριξη σε αυτή την διαδικασία. Εκτιμώ επίσης τον σεβασμό που έδειξαν στην ιδιωτικότητα μου σε αυτό το ταξίδι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς