19.1 C
Athens

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Ιωαννίδη ενόψει Ατρομήτου και Ολυμπιακού

Κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα (29/1) στον Παναθηναϊκό για τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος απουσίασε από το ντέρμπι της Τούμπας.

Οι Πράσινοι είναι αναγκασμένοι να αφήσουν αμέσως πίσω τους την ήττα στο ντέρμπι κορυφής από τον ΠΑΟΚ, καθώς ακολουθεί η ρεβάνς του Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο όπου καλούνται να ανατρέψουν το 1-2 του πρώτου αγώνα και το μεγάλο ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό.

Σε αυτά τα παιχνίδια μοιάζει πολύ πιθανόν ο Φατίχ Τερίμ να μην έχει κι πάλι στη διάθεση του τον Φώτη Ιωαννίδη. Ο Έλληνας επιθετικός αγωνίστηκε ως αλλαγή στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στους Περιστεριώτες, όμως η απόφαση αυτή του Τούρκου προπονητή έκρυβε μεγάλες παγίδες αφού υπήρξε μερική υποτροπή της θλάσης που υπέστη στις αρχές του μήνα και απουσίασε από το ντέρμπι με τον Δικέφαλο.

Σήμερα (29/1) Δευτέρα θα γίνει εκτίμηση της κατάστασης του και στους Πράσινους ελπίζουν τα νέα να είναι θετικά. Πάντως ο μεγάλος στόχος είναι να μπορέσει να αγωνιστεί στο ντέρμπι με τους Ερυθρόλευκους (4/2) μιας και μοιάζει σχεδόν απίθανο να είναι έτοιμος μέχρι την Τετάρτη (31/1) για το ματς με τον Ατρόμητο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς