22.6 C
Athens

Κοτάρσκι: Δε δίνεται βραβείο στην ομάδα που είναι πρώτη τον Ιανουάριο

«Δεν έχει δοθεί βραβείο στην ομάδα που είναι πρώτη τον Ιανουάριο. Τα πάντα θα κριθούν τον Μάιο», τόνισε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού

Σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Ντομινίκ Κοτάρσκι.

Ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου είναι προσγειωμένος, κάτι που απέδειξε και στις δηλώσεις του, λέγοντας πως η ομάδα του δεν θα πάρει κάποιο βραβείο επειδή είναι πρώτη τον Ιανουάριο.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι: «Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είχαμε το ομαδικό πνεύμα που μας χαρακτηρίζει, παλέψαμε ο ένας για τον άλλον. Κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο».

Για τη σημασία της νίκης σε ντέρμπι: «Ήταν μία σημαντική νίκη απέναντι σε μία ομάδα που ήταν μαζί μας στην κορυφή αλλά δεν έχει δοθεί κάποιο βραβείο για την ομάδα που είναι πρώτη τον Ιανουάριο. Τα πάντα θα κριθούν τον Μάιο».

Για την απόκρουση του στο τετ α τετ του Μλαντένοβιτς στο τέλος: «Είμαι φυσικά χαρούμενος που κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα με την απόκρουση μου στα τελευταία λεπτά. Το σημερινό αποτέλεσμα είναι καθαρά αποτέλεσμα της ομαδικής μας δουλειάς. Όλοι πρέπει να πάρουν τα εύσημα για την σημερινή νίκη».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φιλάθλους για την υποστήριξη τους σήμερα. Το χρειαζόμασταν αυτό. Ανυπομονώ να γυρίσουν πίσω και να γιορτάζουμε μαζί».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς