19.1 C
Athens

Κάρμο: Νιώθω προνομιούχος που θα αντιπροσωπεύσω τον Ολυμπιακό, θα με βοηθήσει η παρουσία Πορτογάλων (vid)

Ο 24χρονος Πορτογάλος στόπερ νιώθει τεράστια τιμή που θα αγωνιστεί με τα χρώματα του κορυφαίου ελληνικού συλλόγου και τονίζει την επιθυμία του να κατακτήσει έναν τίτλο στον Πειραιά στην τρέχουσα σεζόν

Ευτυχισμένος, ανυπόμονος και προνομιούχος δηλώνει ο Νταβίντ Κάρμο από τη στιγμή που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού, του μεγαλύτερου συλλόγου στην Ελλάδα όπως τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Ερυθρολεύκων.

Ο 24χρονος θηριώδης Πορτογάλος στόπερ ανακοινώθηκε επίσημα από τους Πειραιώτες το απόγευμα της Παρασκευής (26/1) και τίθεται άμεσα στα πλάνα του Κάρλος Καρβαλιάλ με φόντο την ενίσχυση στην αμυντική γραμμή της ομάδας.

Το πρώτο μήνυμα του ερυθρόλευκου Κάρμο: «Είμαι ένας από εσάς, είμαι Ολυμπιακός» (vid)

Από τα όσα είπε στην κάμερα του Olympiacos TV κρατάμε τη δίψα του για τρόπαια με την ερυθρόλευκη φανέλα αλλά και το γεγονός πως η παρουσία αρκετών Πορτογάλων παικτών θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί άμεσα και πιο εύκολα, όπως ανέφερε.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κάρμο:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Νιώθω πολύ καλά κι από τότε που είδα πως είχα την ευκαιρία να έρθω εδώ, ένιωσα πολύ προνομιούχος που θα αντιπροσωπεύσω τον μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα.

Στο ποδόσφαιρο σημασία έχει η νίκη κι ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να κερδίσει το πρωτάθλημα και να αγωνιστεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Εγώ λοιπόν, θέλω να κερδίσω έναν τίτλο φέτος. Θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να τα καταφέρει. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα.

Νομίζω ότι ως κεντρικός αμυντικός, εκτός από το να αμύνομαι καλά, μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και στην επίθεση. Μπορώ να δώσω πάσες, να βοηθήσω στην ανάπτυξη και να προσφέρω στην ομάδα και στα δύο μέρη του παιχνιδιού.

Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος κι ότι η ευθύνη είναι μεγάλη. Άρα, οι φίλαθλοι να περιμένουν πάθος, νίκες κι αυτό που υπόσχομαι είναι να δώσω τα πάντα μέσα κι έξω από το γήπεδο, να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει.

Είναι πολύ σημαντική η παρουσία των συμπατριωτών μου στην ομάδα, καθώς έρχομαι τον Ιανουάριο κι έτσι, θα χρειαστώ χρόνο να προσαρμοστώ. Η παρουσία Πορτογάλων παικτών και προπονητών θα με βοηθήσει πολύ.

Ξέρω ότι οι παίκτες, οι φίλαθλοι, η διοίκηση, το staff και όλοι όσοι αντιπροσωπεύουν τον Ολυμπιακό, όλοι θέλουμε να κερδίζουμε. Θα κάνουμε τη δουλειά μας με σεβασμό στον κόσμο μας.

Κι εσείς οι φίλαθλοι, να μας υποστηρίζετε πάντα στις καλές και στις κακές στιγμές. Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα πανηγυρίζουμε όλοι ευτυχισμένοι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς