17.2 C
Athens

Το πρώτο μήνυμα του ερυθρόλευκου Κάρμο: «Είμαι ένας από εσάς, είμαι Ολυμπιακός» (vid)

«Θέλω να πετύχω, είμαι ερυθρόλευκος» ανέφερε μεταξύ άλλων ο θηριώδης Πορτογάλος στόπερ λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του από τον Ολυμπιακό - Δείτε το εντυπωσιακό video της παρουσίασής του

Το πρώτο του μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού έστειλε ο Νταβίντ Κάρμο.

Ο 24χρονος σέντερ μπακ ανακοινώθηκε πριν λίγες ώρες από τους Ερυθρόλευκους και είναι έτοιμος να τεθεί στη διάθεση του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Οι Πειραιώτες ανέβασαν στο twitter ένα βίντεο με τα πρώτα λόγια του Κάρμο, ο οποίος αναφέρει μεταξύ άλλων «Είμαι ένας από εσάς».

Αναλυτικά: «Γεννήθηκα στο Αβέιρο της Πορτογαλίας. Από τα πρώτα μου χρόνια, το μυαλό μου ήταν μόνο στο ποδόσφαιρο. Θέλω να πετύχω, να πετύχουμε μαζί τους στόχους μας. Είμαι ένας από σας, είμαι ερυθρόλευκος, είμαι Ολυμπιακός».

Σημειώνεται πως το ενοίκιο δανεισμού που θα καταβάλει ο Ολυμπιακός στην Πόρτο είναι ύψους 250.000 ευρώ, ενώ στη συμφωνία έχει συμπεριληφθεί και μπόνους άλλων 250.000 ευρώ σε περίπτωση που η ομάδα του Καρβαλιάλ κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η οψιόν αγοράς ανέρχεται στα 18 εκατομμύρια ευρώ, όπως αποκάλυψε από την Τετάρτη ο έγκριτος «μεταγραφολόγος», Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς