22.6 C
Athens

Η αινιγματική απάντηση του Τσάμπι Αλόνσο σε ερώτηση για το αν θα διαδεχθεί τον Κλοπ στη Λίβερπουλ

Σαν «βόμβα» στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έσκασε η είδηση της απομάκρυνσης του Γιούργκεν Κλοπ από την τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ με την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, με τον Γερμανό τεχνικό να ανακοινώνει ο ίδιος την απόφασή του να αφήσει έπειτα από 9 χρόνια δόξας και αρκετών τροπαίων το Άνφιλντ.

Ο Κλοπ τόνισε πως το κάνει για λόγους ξεκούρασης βάζοντας σωστά σε πρώτη μοίρα των ανθρώπινο παράγοντα, με την περίπλοκη συζήτηση για τον διάδοχό του να έχει ξεκινήσει ήδη στα στενά του Λίβερπουλ.

Εκεί, το όνομα ενός παλιού γνώριμου «παίζει» έντονα τις τελευταίες ώρες, αλλά περισσότερο σε «καφενειακό» επίπεδο, αφού όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος ο Τσάμπι Αλόνσο (περί αυτού ο τόσος ντόρος) το μυαλό του αυτή την περίοδο βρίσκεται αποκλειστικά στην Μπάγερ Λεβερκούζεν και την προσπάθειά της να ανέβει στην κορυφή του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Πάντως, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αναλάβει την αγαπημένη του Λίβερπουλ στο άμεσο μέλλον, με την ατάκα «δεν έχω άμεση απάντηση» να αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα…

«Είναι λογικό να υπάρχει φημολογία, εγώ εστιάζω εδώ στην Μπάγερ. Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ χαρούμενος στο Λεβερκούζεν μαζί με τους παίκτες μου. Είναι φυσικά μεγάλη έκπληξη για την Λίβερπουλ, για αυτά που έκανε ο Γιούργκεν στην Λίβερπουλ έχω μεγάλο σεβασμό και θαυμασμό.

Ειλικρινά δεν έχω άμεση απάντηση (σ.σ. στο αν αποκλείει το ενδεχόμενο να γίνει ο προπονητής της Λίβερπουλ τη νέα σεζόν). Είμαι ευτυχισμένος εδώ αυτή τη στιγμή και το μόνο που σκέφτομαι είναι η Λεβερκούζεν», ήταν τα λόγια του Τσάμπι Αλόνσο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς