17.9 C
Athens

Σε καλό δρόμο του Ράντονιτς στον Ολυμπιακό

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι επαφές του Ολυμπιακού με την Τορίνο και τον Νεμάνια Ράντονιτς ώστε ο Σέρβος μεσοεπιθετικός να πιάσει Λιμάνι

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να προχωρήσει στη μεταγραφική του ενίσχυση σε όλες τις θέσεις για να εμφανιστεί ισχυρότερος στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και η περίπτωση του Νεμάνια Ράντονιτς όχι μόνο βρίσκεται στο προσκήνιο αλλά μοιάζει να μπαίνει στην τελική της ευθεία.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων και από μεγάλα πρωταθλήματα (πχ. Μαγιόρκα) όμως φαίνεται πως οι Ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να αποσπάσουν την υπογραφή του αφού βρίσκονται σε καλό στάδιο οι διαπραγματεύσεις με τον ίδιο και την Τορίνο, η οποία θέλει να τον παραχωρήσει.

Ο Ράντονιτς, που αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή από την Τορίνο το περασμένο καλοκαίρι μετά τον μονοετή δανεισμό του από τη Μαρσέιγ. Με τη φανέλα της «Γκρανάτα» έχει παίξει σε 41 ματς (τα 10 φέτος με 3 γκολ), με συνολικό απολογισμό 7 τέρματα και τέσσερις ασίστ.

Στην καριέρα του έχει περάσει επίσης από τις Μπενφίκα (11 συμμετοχές, 1 γκολ), Μαρσέιγ (63 συμμετοχές, 8 γκολ και 1 ασίστ), Ερυθρό Αστέρα στην πιο παραγωγική του σεζόν με 11 γκολ και 8 ασίστ σε σύνολο 47 αγώνων, αλλά και τις Χέρτα – Τσουκαρίτσκι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς