18.7 C
Athens

Το εμετικό σχόλιο του παρατηρητή διαιτησίας Δημήτρη Θάνου για τον Μπαρτζώκα που «σέντραρε» ο Κ. Καραπαπάς (pic)

Ο Κώστας Καραπαπάς έβγαλε στη σέντρα τον παρατηρητή διαιτησίας της Super League, Δημήτρη Θάνο, για ένα εμετικό σχόλιο που έκανε ο τελευταίος σε βάρος του δις κορυφαίου προπονητή της Ευρώπης, Γιώργου Μπαρτζώκα

Ο οργανισμός του Ολυμπιακού δέχεται ανηλεείς επιθέσεις εδώ και πάρα πολύ καιρό, σε κάθε άθλημα και από πολλές πλευρές. Αυτή η «ασύμμετρη απειλή» (όρος που είχε γίνει κάποτε της μόδας από μια ατάκα του τότε υπουργού της ΝΔ, Βύρωνα Πολύδωρα) δεν προέρχεται μόνο από τους αντιπάλους και τα ΜΜΕ που επηρεάζουν, αλλά και από διάφορες Αρχές, ακόμα και από ολόκληρες κυβερνήσεις.

Από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας το μπασκετικό τμήμα του Ερυθρολεύκων έχει την τιμητική του στις επιθέσεις. Την αρχή έκανε ο Εργκίν Αταμάν με την ιστορική και φυλετική απρέπεια περί των «8 ξένων του Ολυμπιακού», χαρακτηρίζοντας ουσιαστικά «ξένο» τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ με την Ελληνίδα (γεννημένη στη Σπάρτη) μητέρα, Γεωργία Μήτρου.

Οι «8 ξένοι του Ολυμπιακού»: Η φυλετική απρέπεια του Αταμάν και η ένοχη σιωπή ενός ολόκληρου συστήματος

Τη σκυτάλη πήραν στη συνέχεια οι εκπρόσωποι των δημοσιογραφικών βόθρων, συνεπικουρούμενοι από τον άνθρωπο που έχει αυτοχαρακτηριστεί ως «εφευρέτης της αλητείας». Από τη σφοδρότητα των επιθέσεων προς τον Γιώργο Μπαρτζώκα, συμπεραίνει κάποιος ότι η παρουσία του δις κορυφαίου προπονητή της Ευρώπης και δεδηλωμένου οπαδού του Ολυμπιακού προκαλεί πολλά αρνητικά συναισθήματα στους αντιπάλους της ομάδας.

Είναι δε, τόσο ισχυρά τα συναισθήματα αυτά, ώστε ακόμη και άνθρωποι με θεσμική ιδιότητα, οι οποίοι θα έπρεπε να πασχίζουν για να κρύψουν τα οπαδικά τους αισθήματα, αδυνατούν να συγκρατηθούν.

Τραυματισμός Μιλουτίνοφ: Η πικρή δικαίωση της απόφασης του Ολυμπιακού για μη αντικατάσταση ξένου πριν το ντέρμπι

Ο Κώστας Καραπαπάς ανέβασε ένα story με instagram που περιλαμβάνει ένα εμετικό δημόσιο σχόλιο για τον Γιώργο Μπαρτζώκα σε σελίδα στο facebook. Στο screenshot που παρέθεσε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, αναφέρονται επί λέξει τα εξής (σ.σ. διορθώνουμε τα όποια λάθη για να μη σας βγουν τα μάτια):

«Ό,τι κομπλεξικότερο έχει δει το ελληνικό μπάσκετ. Ένα ευρωπαϊκό έχει και με την ομάδα του τεράστιου Ίβκοβιτς. Τους άφησε 2 χρόνια ο DPG μπας και ράψουν κανένα αστέρι παραπάνω, αυτό είναι loser.

Αν όχι από φέτος, για τα επόμενα 15-20 χρόνια θα βαρεθείτε να βλέπετε τον ΠΑΟ να ράβει αστέρια!

Μετά θα έρθει ο Παύλος Γιαννακόπουλος ο νεότερος!»

Δημήτρης Θάνος Μπαρτζώκας

Η εύλογη απορία του Κώστα Καραπαπά («Αυτός ο Δημήτρης Θάνος έχει καμιά σχέση με τον Δημήτρη Θάνο τον παρατηρητή διαιτησίας της Super League;») ουσιαστικά αποτελεί ρητορικό ερώτημα αφού όντως περί αυτού επρόκειτο.

Έχουμε λοιπόν έναν πρώην διαιτητή και νυν παρατηρητή διαιτησίας όπως ο κύριος Θάνος, να εκφράζεται με ύφος τελευταίου χουλιγκάνου εναντίον του δις κορυφαίου προπονητή της Ευρώπης και μοναδικού Έλληνα που έχει κατακτήσει Euroleague στον πάγκο ελληνικής ομάδας.

Πριν από έναν χρόνο και κάτι, ο κύριος Θάνος είχε εμφανιστεί στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη και την εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη, μιλώντας για προβλήματα κατάθλιψης που τον είδαν οδηγήσει στον αλκοολισμό. Του ευχόμαστε ολόψυχα να ξεπεράσει ό,τι τον βασανίζει, είτε αυτό είναι κατάθλιψη, είτε αλκοολισμός, είτε η παρουσία του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο του Ολυμπιακού…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς