19.1 C
Athens

Τσάβι: Είμαι ήρεμος, παραμένουμε μέσα στους δύο πιο σημαντικούς στόχους

Ήρεμος δήλωσε πως είναι ο Τσάβι μετά τον αποκλεισμό από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο Κύπελλο Ισπανίας.

Η Μπαρτσελόνα λύγισε στην παράταση από τους Βάσκους και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση και μαζί την ευκαιρία για τρεμπλ που δήλωνε πριν λίγες ημέρες ο Τσάβι πως μπορεί να πάρει.

Παρά τον αποκλεισμό, ο προπονητής των Μπλαουγκράνα τόνισε πως η ομάδα του παραμένει μέσα στη διεκδίκηση των δύο πιο σημαντικών τίτλων.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Προσπαθήσαμε, αγωνιστήκαμε πολύ καλά απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Είναι ένα πολύ δυνατό σύνολο εντός έδρας. Υπήρχαν πολλές φάσεις και είχαμε το νικητήριο γκολ πριν από την παράταση. Είναι έντονοι, επιθετικοί. Δύσκολος αγώνας, αλλά πρέπει να σκεφτούμε τη La Liga και το Champions League. Μπορούμε να είμαστε περήφανοι, προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι λαθών που δεν έχουμε ελαχιστοποιήσει. Είχαμε τη νίκη. Είμαι περήφανος για τους νέους. Αυτό είναι το Κύπελλο.

Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τη LaLiga και το Champions League. Είμαι ήρεμος. Παραμένουν οι πιο σημαντικοί τίτλοι. Θα παλέψουμε για αυτούς. Το συναίσθημα είναι απογοήτευση, χάνουμε έναν τίτλο στον οποίο είχαμε πολλές ελπίδες. Η Αθλέτικ άξιζε να περάσει. Αλλά νιώθω περηφάνια…».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς