19.7 C
Athens

Τερίμ: Έπρεπε να πετύχουμε κι άλλα γκολ και να βάλουμε το πέναλτι, δεν τελείωσε τίποτα

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε ήττα-σοκ από τον Ατρόμητο με 2-1 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας και θα πάει μόνο για τη νίκη στο Περιστέρι την επόμενη εβδομάδα για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Φατίχ Τερίμ στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του είχε τις φάσεις για να πετύχει κι άλλα τέρματα, ενώ πρόσθεσε πως θα έπρεπε να ευστοχήσει και στο πέναλτι που έδωσε ο Διαμαντόπουλος για χτύπημα εκτός φάσης στον Ιωαννίδη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τούρκος τεχνικός:

Για την πρώτη ήττα και τι νιώθει ότι έλειψε: «Ήταν η καλύτερη αρχή που είχαμε κάνει ως τώρα, βρήκαμε και το γκολ. Στο 25ο με την πρώτη ευκαιρία μας βάλανε το γκολ. Είχαμε όλο το παιχνίδι στα χέρια μας, βρήκαν και το δεύτερο γκολ, μπήκαμε στο ημίχρονο με τα δύο γκολ που δεχθήκαμε. Κάναμε καλό παιχνίδι, έπρεπε να έχουμε πετύχει κι άλλα γκολ, να βάλουμε και το πέναλτι. Δυστυχώς δεν μπήκε γκολ όσες ευκαιρίες κι αν βρήκαμε. Έχουμε και τον δεύτερο αγώνα. Είχαμε πει ότι θα είναι καλή ομάδα, εμείς θα παίξουμε το ποδόσφαιρό μας και θα βρούμε αυτό που θέλουμε. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα».

Για τις τέσσερις μεταγραφές που έπαιξαν βασικοί: «Ήταν το μοναδικό παιχνίδι που θα μπορούσα να τους δω. Γι’ αυτό αποφάσισα να τους βάλω και τους τέσσερις. Είμαι ευχαριστημένος, όσο περνάει ο χρόνος θα κάνουν και καλύτερη εμφάνιση».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς