16.1 C
Athens

Φαβορί για τον πάγκο της ΑΕΚ ο Δέδας, συζητήσεις και με Ζούρο

Ο Ζοάν Πλάθα έχει ανοίξει ήδη την πόρτα της εξόδου από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ και στην Ένωση στρέφονται σε έναν -όχι και τόσο- παλιό γνώριμο για τη διαδοχή του, ενώ στο κάδρο βρίσκονται και περιπτώσεις των Πιστιόλη και Ζούρου

Ο Στέφανος Δέδας μοιάζει το μεγάλο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Ζοάν Πλάθα στον πάγκο της ΑΕΚ.

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να αποτελεί παρελθόν από την Ένωση καθώς το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση. Ο Πλάθα αποχωρεί μετά από μόλις έξι μήνες, πληρώνοντας το τίμημα για το πολύ κακό τελευταίο διάστημα με διαδοχικές ήττες και τελευταία αυτή από τον Προμηθέα για τη φάση των «16» του Basketball Champions League.

Τελειώνει άμεσα από την ΑΕΚ ο Πλάθα

Φαβορί για να τον αντικαταστήσει είναι ο Στέφανος Δέδας που έχει κάτσει ξανά στον πάγκο της ομάδας τη σεζόν 2021-22 και αποχώρησε για να βρεθεί στο τεχνικό τιμ του Δημήτρη Ιτούδη στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και στη συνέχεια στη Φενέρμπαχτσε, μέχρι πριν από δύο μήνες.

Φυσικά δεν είναι ο μόνος που εξετάζεται, αφού στη λίστα είναι και ο Ανδρέας Πιστιόλης που αποχώρησε πριν μερικούς μήνες από τη Γαλατάσαραϊ αλλά και ο Ηλίας Ζούρος, με τον οποίο η Ένωση βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με δεδομένο ότι γνωρίζει από πρώτο χέρι το ελληνικό πρωτάθλημα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς