17.8 C
Athens

Αταμάν: Το ματς με τον Ολυμπιακό μας έδωσε χαρακτήρα νικητή, πιστεύω θα επιστρέψει με Αρμάνι ο Σλούκας

«Το ματς που κερδίσαμε με τον Ολυμπιακό έδωσε στην ομάδα χαρακτήρα νικητή», είπε ο Τούρκος προπονητής ενόψει του ματς με τη Μακάμπι

Χαρακτήρα νικητή έδωσε στον Παναθηναϊκό το θετικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Εργκίν Αταμάν.

Οι Πράσινοι αφήνουν πίσω τους τη νίκη στο ντέρμπι των αιωνίων για την Basket League και ταξιδεύουν στο Βελιγράδι για την αυριανή (25/1) εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο προπονητής των Πρασίνων που μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε και στους ξένους παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι, στάθηκε και πάλι στο ματς με τους Ερυθρόλευκους και τόνισε πως η νίκη έδωσε στην ομάδα του ψυχολογία.

Οι «8 ξένοι του Ολυμπιακού»: Η φυλετική απρέπεια του Αταμάν και η ένοχη σιωπή ενός ολόκληρου συστήματος

Επιπλέον αναφέρθηκε στον τραυματία Κώστα Σλούκα, λέγοντας πως πιστεύει ότι θα είναι έτοιμος για τον αγώνα της επόμενης εβδομάδας (31/1) κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σίγουρα, το ματς που κερδίσαμε με τον Ολυμπιακό έδωσε στην ομάδα χαρακτήρα νικητή. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί δεν γίνεται να παίζεις πολύ καλά όλα σε όλα τα ματς. Κάποιες φορές αντιμετωπίζεις προβλήματα, αλλά τελικά βρήκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε, κάτι που μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στη Μακάμπι από την οποία χάσαμε στην παράταση στο ματς του πρώτου γύρου. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι».

Σχετικά με την απουσία του Κώστα Σλούκα και το αν θα αγωνιστεί την επόμενη εβδομάδα: «Πιστεύω πως ο Κώστας θα είναι έτοιμος για το ματς με την Αρμάνι. Θεωρώ ότι το ιατρικό μας επιτελείο μαζί με την προσπάθεια του Σλούκα θα του επιτρέψουν να μπει στις προπονήσεις στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας. Τον χρειαζόμαστε πολύ γιατί και ο Βιλντόζα είναι εκτός καθώς είχε υποβληθεί σε επέμβαση στον μηνίσκο. Είναι μεγάλο πρόβλημα να παίζουμε με έναν πόιντ. Είμαι σίγουρος ότι ο Κώστας θα γυρίσει για τα επόμενα ματς της Ευρωλίγκας. Απέναντι στη Μακάμπι θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με τις σημαντικές απουσίες του Κώστα και του Λούκα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς