27.7 C
Athens

«Η ισπανική επιτροπή διαιτησίας παραδέχθηκε δύο λάθη στο ματς της Ρεάλ με την Αλμερία»

Το ότι έγιναν δύο λάθη στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αλμερία παραδέχθηκε η ισπανική επιτροπή διαιτησίας, σύμφωνα με το El Larguero.

Ο αγώνας όπου η Βασίλισσα επικράτησε με ανατροπή 3-2 έχει σηκώσει μεγάλες συζητήσεις όλες της μέρες στην Ισπανία, με την Αλμερία μάλιστα να βγάζει ανακοίνωση και τον ισχυρό άνδρα της Μπαρτσελόνα, Ζουάν Λαπόρτα, σε δηλώσεις του να αναφέρει πως το πρωτάθλημα έχει νοθευτεί.

Το ρεπορτάζ της El Larguero έρχεται να ρίξει ακόμη παραπάνω λάδι στη φωτιά, αφού αναφέρει πως η ισπανική επιτροπή διαιτησίας παραδέχθηκε πως έγιναν δύο μεγάλα λάθη στην αναμέτρηση που οδήγησαν στην ανατροπή της Ρεάλ.

Το πρώτο έχει να κάνει με το πέναλτι που η ομάδα του Αντσελότι μείωσε στον δρόμο προς τη μεγάλη ανατροπή, με την επιτροπή διαιτησίας να τονίζει πως έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ νωρίτερα στη φάση σε αμυντικό των φιλοξενουμένων.

«Μας έκλεψαν»: Έξαλλοι στην Αλμερία με τη διαιτησία στο ματς με τη Ρεάλ

Το δεύτερο έχει να κάνει με το γκολ που η Ρεάλ ισοφάρισε σε 2-2. Αρχικά ο διαιτητής ακύρωσε το τέρμα για χέρι του Βινίσιους, στη συνέχεια όμως και αφού εξέτασε τη φάση στο VAR κατέληξε στο συμπέρασμα πως η μπάλα βρήκε στον ώμο του Βραζιλιάνου και μέτρησε κανονικά το τέρμα.

Το λάθος που καταλογίζεται σε αυτή την περίπτωση είναι πως το VAR δεν έπρεπε να καλέσει τον διαιτητή καθώς δεν είχε ξεκάθαρη εικόνα πως η μπάλα έχει βρει στον ώμο του ποδοσφαιριστή της Βασίλισσας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς