17.3 C
Athens

«Μας έκλεψαν»: Έξαλλοι στην Αλμερία με τη διαιτησία στο ματς με τη Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης απέφυγε το κάζο της χρονιάς χάρη στο γκολ του Καρβαλιάλ στο 99′ αλλά και τη βοήθεια του VAR που ακύρωσε κανονικό γκολ της Αλμερία που θα πήγαινε τον δείκτη του σκορ στο 1-3, ενώ πήρε πίσω την απόφαση για ακύρωση του 2-2 της «Βασίλισσας».

Οι παίκτες των φιλοξενούμενων ήταν έξαλλοι με τις διαιτητικές αποφάσεις, όπως εξέφρασαν και στις δηλώσεις τους μετά το ματς κάνοντας λόγο για «κλοπή».

«Βλέπετε ότι η άλλη ομάδα μπορεί να πει οτιδήποτε στον διαιτητή ένα μέτρο μακριά του και εμείς δεν μπορούμε», σημείωσε. «Υπάρχουν πολλές διαφορές. Καταλαβαίνω ότι είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και εμείς είμαστε η Αλμερία, αλλά… Αυτός είναι μια διοργάνωση που πρέπει να είναι δίκαιος για όλους και μερικές φορές είναι δύσκολο να τον δούμε έτσι. Το δεύτερο γκολ είναι χέρι και δεν υπάρχει πέναλτι επειδή μού έχει γίνει φάουλ πριν. Προωθούμε και ένα τράβηγμα με εμποδίζει να σηκωθώ. Αν αυτή η επαφή δεν είναι φάουλ, δεν θα έπρεπε να είναι ούτε η επόμενη από τον Μπέλινγκχαμ, για τον οποίο απέρριψαν το γκολ μας για το 3-1», τόνισε ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος της Αλμερία, Έντγκαρ Γκονζάλες.

«Κάποιος αποφάσισε ότι δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε εδώ, και έτσι έγινε», είπε ο Πουμπίγ στο DAZN.

«Φεύγουμε με την αίσθηση ότι μας έχουν κλέψει το παιχνίδι, είναι ξεκάθαρο. Πιστεύω ότι δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα περισσότερο από εξωτερική παρέμβαση για να μπουν στο παιχνίδι. Δεν υπάρχει τρόπος να το καταλάβεις. Η σημερινή μέρα ξεπερνά κάθε όριο», πρόσθεσε όντας φανερά εκνευρισμένος από την αδικία.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς