20.7 C
Athens

Τεράστιο πλήγμα στον Ολυμπιακό: Τέσσερις εβδομάδες εκτός ο Μιλουτίνοφ!

Μετά τον Φαλ, ο Ολυμπιακός δέχεται ένα ακόμα βαρύ πλήγμα καθώς χάνει για έναν μήνα τον Νίκολα Μιλουτίνοφ - Διαβάστε τα παιχνίδια που χάνει ο Σέρβος σέντερ

Βαρύ διάστρεμμα αριστερής ποδοκνημικής υπέστη ο Νίκολα Μιλουτίνοφ όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Οι φόβοι των ανθρώπων του Ολυμπιακού για τον τραυματισμό που υπέστη ο Σέρβος σέντερ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και έτσι οι Ερυθρόλευκοι θα τον στερηθούν για έναν μήνα!

 

Κι όλα αυτά σε ένα διάστημα που απουσιάζει και ο Μουσταφά Φαλ – ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για το Κύπελλο – με τον Φιλίπ Πετρούσεφ να είναι ο μοναδικός διαθέσιμος σέντερ για τα παιχνίδια πρωταθλήματος στην Ελλάδα.

Ο Μιλουτίνοφ θα χάσει τις αναμετρήσεις της EuroLeague κόντρα σε Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν και Βαλένθια εκτός έδρας και Άλμπα στο ΣΕΦ ενώ στο πρωτάθλημα τον ΠΑΟΚ εντός, τον Προμηθέα εκτός και το Μαρούσι εντός ενώ θεωρείται δεδομένο πως θα χάσει το Κύπελλο.

Φέτος στην επιστροφή του στο Λιμάνι, ο Σέρβος σέντερ μετράει 8,7 πόντους και 5,8 ριμπάουντ ανά 19’42” συμμετοχής σε 20 παιχνίδια της EuroLeague.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς