27.7 C
Athens

Αγωνία για Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό, φόβοι για βαρύ διάστρεμμα

Αυτή είναι η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Νίκολα Μιλουτίνοφ στο ΟΑΚΑ, την ώρα που ο Μουσταφά Φαλ είναι επίσης στα πιτς με πρόβλημα στο γόνατο

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αποχώρησε υποβασταζόμενος στο ντέρμπι του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό με 7’38” να απομένουν για τη λήξη της 3ης περιόδου.

Ο Σέρβος σέντερ τραυματίστηκε σε επαφή με τον Παπανικολάου που περνούσε από μπροστά του κατά την επιστροφή των δυο παικτών στην άμυνα και έπεσε κάτω με πολύ έντονους πόνους για να αποχωρήσει λίγα λεπτά αργότερα για τα αποδυτήρια κουτσαίνοντας.

 

Ο ψηλός του Ολυμπιακού θα υποβληθεί σε λεπτομερείς εξετάσεις αλλά υπάρχουν φόβοι για βαρύ διάστρεμμα που αν επιβεβαιωθούν, το πρόβλημα στη θέση «5» θα είναι τεράστιο τις επόμενες εβδομάδες.

Ο Μουσταφά Φαλ παραμένει εκτός με τραυματισμό στο γόνατο και δεν προβλέπεται να επιστρέψει πριν τα τέλη Ιανουαρίου, με τον Φιλίπ Πετρούσεφ να είναι ο μοναδικός που – εν Ελλάδι – μπορεί να καλύψει τη συγκεκριμένη θέση, ενώ κατά συνθήκη στην Ευρωλίγκα μπορεί να αγωνιστεί στο «5» ο Λουκ Σίκμα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς